Ehliyet almak için diplomaya gerek var mı?

Aynısını babamda diyorum gelmiş bana diyor öyle bir şey yok diploma olmadan ehliyet bilene alamazsın diyor.

Babam sağır dilsiz ve ortaokul mezunu yanlış hatırlamıyorsam, onun var. Abim açıktan lise mezunu ve oda aldı. Baban biraz inatçı biri anladığım kadarıyla :)

Ya bana okulu bıraktırmamak için her şeyi yapıyor en son okumazsan evlatlıktan red ediyordu beni 😂

Hocam işiniz hazırsa okuyup ne yapacaksınız ki :D Ömrünüzün sonuna kadar o şirketin olacağını varsayarak konuşuyorum, sizin durumunuzda birinin okuması çok çok saçma. Okuyup bir yerlere gelmek zor, artık lise diploması olana devlet dairesinde iş vermiyorlar, memurluk vermiyorlar. 2 3 üniversite okumasına rağmen işsiz kalanlar var ya şu ülkede. Okumak zaman kaybı olur sizin için. Benim de imkanım olsa 1 saniye durmam şu belada :D

Merhaba. İlkokul mezunu olsanız da ehliyet alabiliyorsunuz. Onun için kursa yazılıp sınavına gireceksiniz. Sınavları başarıyla geçebilirseniz, ehliyetinizi alabilirsiniz. Bir de ücretini yatırıyorsunuz. Kursun ve ehliyetin ücretini.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı