Gelecek sene üniversiteye gideceğim inşallah, 2020 aralık ayında 18 yaşını dolduracağım ve ehliyet almak istiyorum üniversite ile beraber ehliyet kursu gider mi? Vakit sıkıntısı çeker miyim?
Akşamdan akşama gidiyodum ben. Aynı anda gidince sorun olmuyor. İşten çıkanları falan da düşünüyorlar o yüzden benim gittiğim yerde bir sabah ders vardı bir de akşam 5'te.
Aksine gördüğüm kadarıyla azaltmaya yönelik oluyor. İlk yıllarda 4 gün, son yılda 2 güne kadar çeken yerler var. 5 gün olsa da çok vakit aldığını sanmıyorum. Verdikleri ödevler, yazmam gereken raporlar çok vaktimi alıyor benim.
Aksine gördüğüm kadarıyla azaltmaya yönelik oluyor. İlk yıllarda 4 gün, son yılda 2 güne kadar çeken yerler var. 5 gün olsa da çok vakit aldığını sanmıyorum. Verdikleri ödevler, yazmam gereken raporlar çok vaktimi alıyor benim.
Tamamen durumunuza bağlı. Misal ben 2. öğretim öğrencisiyim. Ehliyeti bu senenin başında aldım. Sabah çalışıyor, akşam okula gidiyor, dönüşte ehliyet kursuna gidiyordum öyle söyleyeyim.