Ehliyet başvurusu nasıl iptal edilir?

storm51

Decapat
Daha fazla  
Arkadaşlar merhaba. 18 yaşındayım yılbaşından önce babam beni sürücü kursuna yazdırdı ucuza gelsin diye neyse 3.5 ay olmuş ne arabayı verdiği var ne öğrettiği var. Sadece 1 kere ben kaçırmıştım keyif yapıp gezdim. Dedemin arabası varken öğretmişti. Bana nispet yapar gibi benden küçük kardeşim olacak şeye veriyor öğretiyor. Neyse ben bu adamın parasıyla ehliyet almak istemiyorum. İyi ki bir parasını ödedi. Parası batsın ben ileride alırım ya da almam önemli değil. Dediğim gibi iptal ettirme şansımız var mı karta 9 taksit yaptırmıştı?

1. Sözleşme Şartlarını Kontrol Etme: Sürücü kursuyla imzaladığınız sözleşmenin hükümlerine bakın. Bazı kurslar, eğitime başlamadan önce veya belirli bir süre içinde iptal edilmesine izin verir. İptal şartları ve ücret geri ödeme politikalarını öğrenmek önemli.

2. Tüketici Hakları: Türkiye'de tüketici hakları, belirli koşullar altında hizmet iptalini ve para iadesini öngörebilir. Eğer kursun size vaat ettiği hizmetleri yerine getirmediğini düşünüyorsanız, Tüketici Hakem Heyeti'ne başvurabilirsiniz.

3. Ödeme Planı: Kursun ödeme planıyla ilgili olarak, kartla yapılan ödemeler taksitler halinde çekiliyorsa, taksitlerin iptal edilmesi konusunda kart sağlayıcınızla (banka veya kredi kartı şirketi) görüşebilirsiniz. Bu durumda, kursla iletişime geçip ödemelerin durdurulmasını talep edebilirsiniz, ancak bankanın iptal konusunda yardımcı olabilmesi için genellikle kursla anlaşmanız ve iptal onayı almanız gerekebilir.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı