Kursa kayıt oldum. Kitap verdiler. Daha e-sınava girmedim. Az önce şöyle mesaj aldım.
Kod:
SN KURSIYERIMIZ.
DERSLERIMIZ H.ICI BUGUN(11/02/2025) SALI GUNU SAAT (17.00-20.00) DA BASLAYIP 20 SUBAT DA BITECEKTIR.DERSLERE KATILMANIZ ONEMLE RICA OLUNUR. B030
Buna katılma zorunlu mu acaba? Önceden haber de verilmedi.
yazılı sınav ve direksiyon sınavı zorunlu eğer kendine güveniyorsan hiç gitme fakat büyük ihtimal 1. sınavda başarısız olursun ne kadar iyi araba sürsende çünki yolu bilmen gerekiyor nerde ne yapıcagını bilmen gerekiyor. vs. vs.
"Ya aslında bölge bölge değişir. 2 arkadaşım vardı, ehliyet sınavları vardı. Birinin komisyonu sınavda hatalarını görmezden gelirken, diğer arkadaşım sinyali geç verdiği gerekçesiyle kalmıştı."
Sana tek en iyi cevabı verip ayrılıyorum, başka da okuyup kafayı bulandırma. Hocana sor komisyon olayları farklı oluyor, 1-2 kere gel derse, 1 kere git. Demezse gitme, ben gitmedim sorun da olmadı. Bölgeden bölgeye değişir. Allah'ın unuttuğu yerdeysen komisyon uğramaz.
Sana tek en iyi cevabı verip ayrılıyorum, başka da okuyup kafayı bulandırma. Hocana sor komisyon olayları farklı oluyor, 1-2 kere gel derse, 1 kere git. Demezse gitme, ben gitmedim sorun da olmadı. Bölgeden bölgeye değişir. Allah'ın unuttuğu yerdeysen komisyon uğramaz.
Bir kac ay once alan kardesim ilk derse gitmisti sadece. Kagit ustunde zorunlu ama hocalar cok takmiyor, yok yazmiyor. Sen yine de sor sizinki belki yoklama aliyordur
Normalde zorunlu ama denetimler yeterli yapılmadığı için insanlar önemsemiyor. İlk yardım gibi konularda güzel şeyler anlatıyorlar sırf bu konular için bile gidilmedi ne zaman gerekli olacağı belli olmaz.