Ehliyet dersine katılmak zorunlu mu?

Kursa kayıt oldum. Kitap verdiler. Daha e-sınava girmedim. Az önce şöyle mesaj aldım.

Kod:
SN KURSIYERIMIZ.
DERSLERIMIZ H.ICI BUGUN(11/02/2025) SALI GUNU SAAT (17.00-20.00) DA BASLAYIP 20 SUBAT DA BITECEKTIR.DERSLERE KATILMANIZ ONEMLE RICA OLUNUR. B030

Buna katılma zorunlu mu acaba? Önceden haber de verilmedi.
yazılı sınav ve direksiyon sınavı zorunlu eğer kendine güveniyorsan hiç gitme fakat büyük ihtimal 1. sınavda başarısız olursun ne kadar iyi araba sürsende çünki yolu bilmen gerekiyor nerde ne yapıcagını bilmen gerekiyor. vs. vs.

2 sene önce zorunlu değildi şuan bilmiyorum, zorunlu olabilir ehliyet kursuna sorsa daha iyi olur
"Ya aslında bölge bölge değişir. 2 arkadaşım vardı, ehliyet sınavları vardı. Birinin komisyonu sınavda hatalarını görmezden gelirken, diğer arkadaşım sinyali geç verdiği gerekçesiyle kalmıştı."

Sana tek en iyi cevabı verip ayrılıyorum, başka da okuyup kafayı bulandırma. Hocana sor komisyon olayları farklı oluyor, 1-2 kere gel derse, 1 kere git. Demezse gitme, ben gitmedim sorun da olmadı. Bölgeden bölgeye değişir. Allah'ın unuttuğu yerdeysen komisyon uğramaz.

Sana tek en iyi cevabı verip ayrılıyorum, başka da okuyup kafayı bulandırma. Hocana sor komisyon olayları farklı oluyor, 1-2 kere gel derse, 1 kere git. Demezse gitme, ben gitmedim sorun da olmadı. Bölgeden bölgeye değişir. Allah'ın unuttuğu yerdeysen komisyon uğramaz.
Aynen öyle, tamamen bölgeden bölgeye değişiyor.

Ben alırken zorunlu değildi. Bırak dersi rotayı bile sınavdan 15dk önce öğrenmiştim :)

Bir kac ay once alan kardesim ilk derse gitmisti sadece. Kagit ustunde zorunlu ama hocalar cok takmiyor, yok yazmiyor. Sen yine de sor sizinki belki yoklama aliyordur

Eğer ehliyeti eski zamanlarda aldıysanız olabilir fakat şu an güncelde katılım zorunlu. Eskiden tabii komisyon bile sallıyordu.

Kurs derslerine katılım zorunluluğu yok başkan yanlışın var MEB'e baglı değil kurs dersleri özel eğitim gibi düşün.

IMG_2119.jpeg

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı