Furkan Borak
Hectopat
Oyyy hocam çok güzel zaman geçireceksiniz, hayatını süper ilerleyecek darısı benim başıma. Sizin adınıza çok sevindim.Çok heyecanlı süreç bizde yeni sıfır araç aldık onun heyecanıda var
Oyyy hocam çok güzel zaman geçireceksiniz, hayatını süper ilerleyecek darısı benim başıma. Sizin adınıza çok sevindim.Çok heyecanlı süreç bizde yeni sıfır araç aldık onun heyecanıda var
Çok sağol hocam acayip heyecanlıyımOyyy hocam çok güzel zaman geçireceksiniz, hayatını süper ilerleyecek darısı benim başıma. Sizin adınıza çok sevindim.
Ne aldınızÇok sağol hocam acayip heyecanlıyım
CheryNe aldınız
Of en iyisi bide bizde alacaz Chery, omoda 5 alacaz sanırım çok keyifli bir araç hocam Allah kaza bela vermesin.
Bizde tiggo 7 pro var suan tiggo 8 pro max e geçicezOf en iyisi bide bizde alacaz Chery, omoda 5 alacaz sanırım çok keyifli bir araç hocam Allah kaza bela vermesin.
Süreç kolay geçti çok şükür, Ziraat Bankası peşin fiyata 4 taksit yapıyor bilginiz olsun.
Hocam vakifbanktan taksitli avans cektim oyle hallettimHocam taksit için ödemeye Ziraat Bankası üzerinden mi devam ettiniz dijital vergi dairesi üzerinden mi? Bir de kullandiginiz kart Mastercard miydi TROY muydu?
Süreç kolay geçti çok şükür, Ziraat Bankası peşin fiyata 4 taksit yapıyor bilginiz olsun.
Yok vakıfbanktan taksitli ek hesapla aldımNasıl ödediniz tam olarak? Mobilden kredi kartı ile ödeyip daha sonra mı 4 taksit yaptınız?
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.