Bugün bir buçuk saatlik bir dersim var fakat hiç gidesim yok zaten biraz uzak kalıyor bana. İnternettte biraz bakındım ama tam bilgi bulamadım. Zorunlu mu bilen var mı?
Bugün bir buçuk saatlik bir dersim var fakat hiç gidesim yok zaten biraz uzak kalıyor bana. İnternettte biraz bakındım ama tam bilgi bulamadım. Zorunlu mu bilen var mı?
Ben sadece bir tanesine katılıp sıkıntıdan diğerlerine gitmemiştim hiçbir sorun da olmamıştı 3 yıldır ehliyetim var. Kurstan kursa değişir mi bilemem fakat bende durum bu.
Dediğim gibi kurstan kursa değişiyordur. Ben sağlık konularından aşırı sıkılmıştım hep öyle gideceğini düşünerek gitmemeye karar verdim kimseye soru sormamışlardı.Bu dersler nasıl oluyor peki? Hoca gelip 1.30 saat anlatıp gidiyor mu böyleyse giderim pek vaktimi almaz da soru falan soruyorsa hiç uğraşamam valla.
Bu dersler nasıl oluyor peki? Hoca gelip 1.30 saat anlatıp gidiyor mu böyleyse giderim pek vaktimi almaz da soru falan soruyorsa hiç uğraşamam valla.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.