O Oghun Hectopat Katılım 13 Ekim 2020 Mesajlar 883 Makaleler 2 Çözümler 1 Yer Los Santos 11 Kasım 2024 #1 Yarın nüfus müdürlüğüne gideceğim ehliyet sınavını geçtim harcı yatırdım fakat nüfus müdürlüğüne giderken yanıma vesikalık alınır mı? Bilmiyorum. Yardımınızı bekliyorum.
Yarın nüfus müdürlüğüne gideceğim ehliyet sınavını geçtim harcı yatırdım fakat nüfus müdürlüğüne giderken yanıma vesikalık alınır mı? Bilmiyorum. Yardımınızı bekliyorum.
2 241212 Kilopat Katılım 25 Aralık 2018 Mesajlar 1.764 Makaleler 2 Çözümler 10 11 Kasım 2024 #2 Vesikalık değil vesikalık resim kabul etmezler. Fotoğrafçıya gidip biyometrik fotoğraf çektirmen gerekiyor. Yani sorunun cevabı yanında biyometrik fotoğraf ile gitmelisin evet.
Vesikalık değil vesikalık resim kabul etmezler. Fotoğrafçıya gidip biyometrik fotoğraf çektirmen gerekiyor. Yani sorunun cevabı yanında biyometrik fotoğraf ile gitmelisin evet.
Erkandanotesi Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 5 Nisan 2020 Mesajlar 1.806 Çözümler 10 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek DVTFL'de Bir Öğrenci 11 Kasım 2024 #3 2 adet resim gerekiyor.
Bay Stark Decapat Katılım 17 Kasım 2022 Mesajlar 129 Çözümler 2 11 Kasım 2024 #4 Oghun dedi: Yarın nüfus müdürlüğüne gideceğim ehliyet sınavını geçtim harcı yatırdım fakat nüfus müdürlüğüne giderken yanıma vesikalık alınır mı? Bilmiyorum. Yardımınızı bekliyorum. Genişletmek için tıkla... Kurs sana bazı evraklar veriyor sadece onları götürüyorsun veriyorsun onların içinde vesikalık zaten olması lazım.
Oghun dedi: Yarın nüfus müdürlüğüne gideceğim ehliyet sınavını geçtim harcı yatırdım fakat nüfus müdürlüğüne giderken yanıma vesikalık alınır mı? Bilmiyorum. Yardımınızı bekliyorum. Genişletmek için tıkla... Kurs sana bazı evraklar veriyor sadece onları götürüyorsun veriyorsun onların içinde vesikalık zaten olması lazım.
O Oghun Hectopat Katılım 13 Ekim 2020 Mesajlar 883 Makaleler 2 Çözümler 1 Yer Los Santos 11 Kasım 2024 #5 Bay Stark dedi: Kurs sana bazı evraklar veriyor sadece onları götürüyorsun veriyorsun onların içinde vesikalık zaten olması lazım. Genişletmek için tıkla... Hocam sürücü kursu evrak vermedi. Bende öyle biliyordum ama evrak vermeyince ne yapacağımı bilemedim.
Bay Stark dedi: Kurs sana bazı evraklar veriyor sadece onları götürüyorsun veriyorsun onların içinde vesikalık zaten olması lazım. Genişletmek için tıkla... Hocam sürücü kursu evrak vermedi. Bende öyle biliyordum ama evrak vermeyince ne yapacağımı bilemedim.
Bay Stark Decapat Katılım 17 Kasım 2022 Mesajlar 129 Çözümler 2 11 Kasım 2024 #6 Oghun dedi: Hocam sürücü kursu evrak vermedi. Bende öyle biliyordum ama evrak vermeyince ne yapacağımı bilemedim. Genişletmek için tıkla... Vallahi ben alırken vermişlerdi, genelde de öyle oluyor. Sen bir sor istersen boşuna gitmiş olma.
Oghun dedi: Hocam sürücü kursu evrak vermedi. Bende öyle biliyordum ama evrak vermeyince ne yapacağımı bilemedim. Genişletmek için tıkla... Vallahi ben alırken vermişlerdi, genelde de öyle oluyor. Sen bir sor istersen boşuna gitmiş olma.
O Oghun Hectopat Katılım 13 Ekim 2020 Mesajlar 883 Makaleler 2 Çözümler 1 Yer Los Santos 11 Kasım 2024 #7 Bay Stark dedi: Vallahi ben alırken vermişlerdi, genelde de öyle oluyor. Sen bir sor istersen boşuna gitmiş olma. Genişletmek için tıkla... Sürücü kursu mesaj attı kurstan belge almayacağımıza dair direk nüfus müdürlüğüne başvurun dedi.
Bay Stark dedi: Vallahi ben alırken vermişlerdi, genelde de öyle oluyor. Sen bir sor istersen boşuna gitmiş olma. Genişletmek için tıkla... Sürücü kursu mesaj attı kurstan belge almayacağımıza dair direk nüfus müdürlüğüne başvurun dedi.
Erkandanotesi Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 5 Nisan 2020 Mesajlar 1.806 Çözümler 10 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek DVTFL'de Bir Öğrenci 11 Kasım 2024 #8 Oghun dedi: Sürücü kursu mesaj attı kurstan belge almayacağımıza dair direk nüfus müdürlüğüne başvurun dedi. Genişletmek için tıkla... eskiden sürücü kursundan sertifika alınıyordu onu kaldırdılar artık direkt nüfus müdürlüğüne 2 biyometrik resimle gidiliyor.
Oghun dedi: Sürücü kursu mesaj attı kurstan belge almayacağımıza dair direk nüfus müdürlüğüne başvurun dedi. Genişletmek için tıkla... eskiden sürücü kursundan sertifika alınıyordu onu kaldırdılar artık direkt nüfus müdürlüğüne 2 biyometrik resimle gidiliyor.
Bay Stark Decapat Katılım 17 Kasım 2022 Mesajlar 129 Çözümler 2 11 Kasım 2024 #9 Oghun dedi: Sürücü kursu mesaj attı kurstan belge almayacağımıza dair direk nüfus müdürlüğüne başvurun dedi. Genişletmek için tıkla... Demek sistem değişmiş, hayırlı olsun şimdiden. Kazasız belasız inşAllah.
Oghun dedi: Sürücü kursu mesaj attı kurstan belge almayacağımıza dair direk nüfus müdürlüğüne başvurun dedi. Genişletmek için tıkla... Demek sistem değişmiş, hayırlı olsun şimdiden. Kazasız belasız inşAllah.
O Oghun Hectopat Katılım 13 Ekim 2020 Mesajlar 883 Makaleler 2 Çözümler 1 Yer Los Santos 11 Kasım 2024 #10 Erkandanotesi dedi: Eskiden sürücü kursundan sertifika alınıyordu onu kaldırdılar artık direkt nüfus müdürlüğüne 2 biyometrik resimle gidiliyor. Genişletmek için tıkla... Hocam mecbur çekineceğiz 2 tane olduğuna emin misiniz? Ona göre çekineceğim?
Erkandanotesi dedi: Eskiden sürücü kursundan sertifika alınıyordu onu kaldırdılar artık direkt nüfus müdürlüğüne 2 biyometrik resimle gidiliyor. Genişletmek için tıkla... Hocam mecbur çekineceğiz 2 tane olduğuna emin misiniz? Ona göre çekineceğim?