Ehliyet için vesikalık gerekir mi?

Oghun

Hectopat
Makaleler
2
Yer
Los Santos
Yarın nüfus müdürlüğüne gideceğim ehliyet sınavını geçtim harcı yatırdım fakat nüfus müdürlüğüne giderken yanıma vesikalık alınır mı? Bilmiyorum. Yardımınızı bekliyorum.

Vesikalık değil vesikalık resim kabul etmezler. Fotoğrafçıya gidip biyometrik fotoğraf çektirmen gerekiyor. Yani sorunun cevabı yanında biyometrik fotoğraf ile gitmelisin evet.

Kurs sana bazı evraklar veriyor sadece onları götürüyorsun veriyorsun onların içinde vesikalık zaten olması lazım.

Hocam sürücü kursu evrak vermedi. Bende öyle biliyordum ama evrak vermeyince ne yapacağımı bilemedim.

Vallahi ben alırken vermişlerdi, genelde de öyle oluyor. Sen bir sor istersen boşuna gitmiş olma.

Sürücü kursu mesaj attı kurstan belge almayacağımıza dair direk nüfus müdürlüğüne başvurun dedi.
eskiden sürücü kursundan sertifika alınıyordu onu kaldırdılar artık direkt nüfus müdürlüğüne 2 biyometrik resimle gidiliyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…