Oghun
Hectopat
Yarın nüfus müdürlüğüne gideceğim ehliyet sınavını geçtim harcı yatırdım fakat nüfus müdürlüğüne giderken yanıma vesikalık alınır mı? Bilmiyorum. Yardımınızı bekliyorum.
Yarın nüfus müdürlüğüne gideceğim ehliyet sınavını geçtim harcı yatırdım fakat nüfus müdürlüğüne giderken yanıma vesikalık alınır mı? Bilmiyorum. Yardımınızı bekliyorum.
Kurs sana bazı evraklar veriyor sadece onları götürüyorsun veriyorsun onların içinde vesikalık zaten olması lazım.
Hocam sürücü kursu evrak vermedi. Bende öyle biliyordum ama evrak vermeyince ne yapacağımı bilemedim.
Vallahi ben alırken vermişlerdi, genelde de öyle oluyor. Sen bir sor istersen boşuna gitmiş olma.
eskiden sürücü kursundan sertifika alınıyordu onu kaldırdılar artık direkt nüfus müdürlüğüne 2 biyometrik resimle gidiliyor.Sürücü kursu mesaj attı kurstan belge almayacağımıza dair direk nüfus müdürlüğüne başvurun dedi.
Sürücü kursu mesaj attı kurstan belge almayacağımıza dair direk nüfus müdürlüğüne başvurun dedi.
Eskiden sürücü kursundan sertifika alınıyordu onu kaldırdılar artık direkt nüfus müdürlüğüne 2 biyometrik resimle gidiliyor.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.