Ehliyet kaç günde gelir?

Daha fazla  
Dün b ehliyet direksiyon sınavını geçtim. Kurs, pazartesi veya salı günü işlemlerin tamamlanacağını ve nüfus müdürlüğüne gidip başvurabileceğimi söyledi. Yakın zamanda ehliyet alan varsa başvurudan sonra kaç günde geldiği konusunda yardımcı olabilir mi?

Son düzenleyen: Moderatör:
Benimki 1 gün sonra gelmişti.

Dün b ehliyet direksiyon sınavını geçtim. Kurs, pazartesi veya salı günü işlemlerin tamamlanacağını ve nüfus müdürlüğüne gidip başvurabileceğimi söyledi. Yakın zamanda ehliyet alan varsa başvurudan sonra kaç günde geldiği konusunda yardımcı olabilir mi?

Max 5 gün içerisinde gelir.

Mayısın başında aldım 2 gün sonra belge e-devlete düştü. Başvuru yaptıktan 3 gün sonra da ehliyet geldi.

Cumartesi günü direksiyon sınavını geçtikten sonra pazartesi günü sertifika çıkmıştı. Pazartesi günü nüfus müdürlüğüne gidip başvuru yaptım ve salı günü ehliyet kargoya verildi. Bugün yani çarşamba günü ehliyet dağıtıma çıktı bugün içerisinde gelir muhtemelen. Yeni ehliyet alacak ve merak eden olursa diye bilgi vermek istedim. Cevaplarınız için teşekkür ederim dediğiniz gibi oldu.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı