Ehliyet kurslarının 2. sınav ücreti

Kursa kaydolurken anlaştığın paranın 1 kuruş fazlasını ödememen lazım 4 sınav hakkın dolana kadar. Ek ders almak istersen ücrete tabii olur. Kurs biraz kurnazlık yapıyor gibi geldi bana. (Ders görmediğini söylediğin için)
Ek ücretler dosyanı alırken ve bankaya ehliyet için para yatırırken çıkar. Onlarıda gidip kendin yatırıyorsun kursla işin dosyanı aldıktan sonra bitmiş oluyor.

Direksiyon sınavından kaldıktan sonra 110TL sınav ücreti ödersin. Daha sonra kaldığın için 2 saat zorunlu direksiyon dersi alman gerek. Buda kursa göre değişiyor. Yani 250 ödemen normal. 240-280 aralığı normal gibi duruyor.

Benim 3.üncü kalışım. Her seferinde 280 lira verdim, 110 sınav ücreti desen 170 lira 2 saat için mi veriyorum ben? Birde ufak bir hatada hocanın sesinin yükselmesi de cabası. Ya onuda geçtim L parkta fazla geri geldim, yani fazla dediğim de şöyle anlatayım geldim, döndürdüm aracın sol arka tampon köşeden dokunmadı bile ya ben gördüm aynadan, böyle milim boşluk vardı, adam dedi ki in. Gel de sinir olma. Ya siz hiç mi hata yapmadınız ya. Nedir bu katı kurallılık. Bak sinir oldum yine. Neyse sakinim. 😑

Benim 3.üncü kalışım. Her seferinde 280 lira verdim, 110 sınav ücreti desen 170 lira 2 saat için mi veriyorum ben? Birde ufak bir hatada hocanın sesinin yükselmesi de cabası. Ya onuda geçtim L parkta fazla geri geldim, yani fazla dediğim de şöyle anlatayım geldim, döndürdüm aracın sol arka tampon köşeden dokunmadı bile ya ben gördüm aynadan, böyle milim boşluk vardı, adam dedi ki in. Gel de sinir olma. Ya siz hiç mi hata yapmadınız ya. Nedir bu katı kurallılık. Bak sinir oldum yine. Neyse sakinim. 😑
Komisyondan komisyona, girdiğin saat bile etkiliyor sınav durumunu. Benim girdiğim komisyon gayet sakin ve hoşgörülüydü bana da yansıdı ve ilk sınavımda parkuru sorunsuz tamamladım. 8 aydır ehliyetim var çok şükür. Umarım sizde kalan hakkınızda alırsınız ehliyetinizi.

İnşallah ya, benim zaten komisyona lafım yok hepsi pamuk gibiydi ama işte kurallar çok katı bence yani ne bileyim. İnşallah bu sefer geçerim.
Komisyondan komisyona, girdiğin saat bile etkiliyor sınav durumunu. Benim girdiğim komisyon gayet sakin ve hoşgörülüydü bana da yansıdı ve ilk sınavımda parkuru sorunsuz tamamladım. 8 aydır ehliyetim var çok şükür. Umarım sizde kalan hakkınızda alırsınız ehliyetinizi.

İnşallah ya, benim zaten komisyona lafım yok hepsi pamuk gibiydi ama işte kurallar çok katı bence yani ne bileyim. İnşallah bu sefer geçerim.
Açıkçası L parkta çok zor birşey değil, kurallarda bence gayet normal, sonuçta 12 saat direksiyon dersi alıp hala L park yapılamıyorsa bir zahmet o aday bırakılsın. 3.ye kalman kötü olmuş hakkın dolmuş geçmiş olsun.

Uyarı! Bu konu 7 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı