Ehliyet kursuna başlamak için belirli bir tarih var mı?

oblomovv

Hectopat
Makaleler
1
Şimdi internette her ayın 1'i ile 10'u arasında başvurulur diyor da bu ne için? Ehliyet sınavı için mi geçerli bu tarih yani kursa falan gideceğiz yazılı sınavı geçince bu tarihler arası direksiyon sınavına falan mı başvuracağız yoksa bu tarih en baştaki kursa başlama sürecinin tarihi mi hiçbir şey anlamadım.

Şimdi internette her ayın 1'i ile 10'u arasında başvurulur diyor da bu ne için? Ehliyet sınavı için mi geçerli bu tarih yani kursa falan gideceğiz yazılı sınavı geçince bu tarihler arası direksiyon sınavına falan mı başvuracağız yoksa bu tarih en baştaki kursa başlama sürecinin tarihi mi hiçbir şey anlamadım.
Kursu araman daha mantıklı değil mi? Sadece bir telefonla tüm detaylari sorabilirsin.

Yok gidiyorsun sürücü kursuna teorik sınava sokuyorlar ilk geçersen direksiyon eğitimi başlıyor, sonra direksiyon sınavı geçersen bitiyor. Tarih marih yok bam bam bam. Ortalama 2 ay bu süreç.

Kursa başvurmak için belirli bir gün var mı bilmiyorum. Ancak işleyiş şöyle; önce size normal bir sınıf ortamında ders veriyorlar. Ortalama 1 ay kadar sürüyor diye hatırlıyorum ardından teorik sınava giriyorsunuz. Onu geçerseniz direksiyon sınavına giriyorsunuz. Onu da geçerseniz ehliyet alıyorsunuz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı