Boran55 Hectopat Katılım 3 Haziran 2021 Mesajlar 517 Çözümler 3 Daha fazla Cinsiyet Erkek 5 Eylül 2022 #31 Pcman07 dedi: Tamamda kardeşim diyelim ki geziyorsun polis çevirdi ehliyet yok ne yapacaksın bu sefer de 6 ay boyunca ehliyet alamazasın ve buyuzden daha geç başlarsın benim tavsiyem 16'yı doldurduysan A1 al daha sonra A2 alırsın. Genişletmek için tıkla... Otomobil almak için ehliyete gerek yok. Ama tabi ki ehliyet olmadan kullanamazsınız. Konunun önceki mesajlarını okumadan böyle konuşmayın lütfen.
Pcman07 dedi: Tamamda kardeşim diyelim ki geziyorsun polis çevirdi ehliyet yok ne yapacaksın bu sefer de 6 ay boyunca ehliyet alamazasın ve buyuzden daha geç başlarsın benim tavsiyem 16'yı doldurduysan A1 al daha sonra A2 alırsın. Genişletmek için tıkla... Otomobil almak için ehliyete gerek yok. Ama tabi ki ehliyet olmadan kullanamazsınız. Konunun önceki mesajlarını okumadan böyle konuşmayın lütfen.
P Pcman07 Yoctopat Katılım 31 Ağustos 2022 Mesajlar 7 5 Eylül 2022 #32 Boran55 dedi: Otomobil almak için ehliyete gerek yok. Ama tabii ki ehliyet olmadan kullanamazsınız. Konunun önceki mesajlarını okumadan böyle konuşmayın lütfen. Genişletmek için tıkla... Bende bunu demeye çalışıyorum sürersin ama yasal değil.
Boran55 dedi: Otomobil almak için ehliyete gerek yok. Ama tabii ki ehliyet olmadan kullanamazsınız. Konunun önceki mesajlarını okumadan böyle konuşmayın lütfen. Genişletmek için tıkla... Bende bunu demeye çalışıyorum sürersin ama yasal değil.