Ehliyet sınavı hakkında

emir0723

Megapat
Daha fazla  
Arkadaşlar ben mayıs'ın sonunda ehliyet kursuna yazıldım. Araya bayram falan girdi ve benim teorik sınavımı 5 Ağustos'a koydular. Bu hızla devam ederse direksiyon sınavı Allah bilir ne zaman olur.

Ben eylül'de yurt dışına gideceğim ve 6 ay geri gelmeyeceğim. Bu konuda ne yapabilirim acaba dosyam yanar mı? Ehliyet kursuyla konuştum yanabilir ben bir soruşturayım haber vereceğim falan dedi.

Anlamadığım şey, başka kursa yazılan birine soruyorum ben yazıldım 1 ayda ehliyetimi aldım kanka diyor başkasına soruyorum aynı uzun sürede almış bu iş nasıl işliyor yav?

Inan bende 1 aya kalmadan aldım teorik sınavdan sadece 10 gün sonra direksiyon sınavı olduk. Ama aradaki 1 hafta sürüş eğitimi de verdiler hemde toplamda o zaman sadexe 2k vermiştim her şeye. Şehirden şehire fark ediyor sanırsam ben samsunda girdim.

Hocam yoğunluğa göre değişiyor ben aldığımda yanılmıyorsam 1 ayda almıştım. Geçen kardeşimi yazdım şu an neredeyse 6. ayında direksiyona girecek "yakında". O şu an 6. ayında olmasına rağmen iptal falan olmadı ama araya deprem girdiği için böyle oldu.

Tutanak ver hallederler.
Tutanak nasıl bir şey, birazcık detaylandırabilmen mümkün mü acaba?
Inan bende 1 aya kalmadan aldım teorik sınavdan sadece 10 gün sonra direksiyon sınavı olduk. Ama aradaki 1 hafta sürüş eğitimi de verdiler hemde toplamda o zaman sadexe 2k vermiştim her şeye. Şehirden şehire fark ediyor sanırsam ben samsunda girdim.
Anladım. Ben kursu yarın bir daha arayacağım, bunları bir söyleyeyim. Çok yavaşsınız diyince tarihleri MEB belirliyor biz değil diyorlar. İnternette en çok pozitif puan alan yere gittim ama yüzümde patladı. 🙂

Hocam yoğunluğa göre değişiyor ben aldığımda yanılmıyorsam 1 ayda almıştım. Geçen kardeşimi yazdım şu an neredeyse 6. ayında direksiyona girecek "yakında". O şu an 6. ayında olmasına rağmen iptal falan olmadı ama araya deprem girdiği için böyle oldu.
Ya benim anlamadığım şey internette bu konular hakkında resmi olarak yayınlanmış güncel bir bilgi kırıntısı bile yok. Sözde MEB yönetiyor bu işi ama dokümantasyon falan sıfır, hayatımda bu kadar sorumsuz iş görmedim. Hani kursum yanmayacaksa bende beklerim sıkıntı yok yurtdışından gelince girerim ama yanacak deniyor. Resmi bir bilgi yok ki doğru mu yanlış mı öğreneyim, sürücü kursunun ağzındaki lafa kalıyoruz oda muhtemelen yalan yanlış.

Son düzenleme:
Ya benim anlamadığım şey internette bu konular hakkında resmi olarak yayınlanmış güncel bir bilgi kırıntısı bile yok. Sözde MEB yönetiyor bu işi ama dokümantasyon falan sıfır, hayatımda bu kadar sorumsuz iş görmedim. Hani kursum yanmayacaksa bende beklerim sıkıntı yok yurtdışından gelince girerim ama yanacak deniyor. Resmi bir bilgi yok ki doğru mu yanlış mı öğreneyim, sürücü kursunun ağzındaki lafa kalıyoruz oda muhtemelen yalan yanlış.
Kurslar çok ilgisiz sizin sıkıştırmanız gerekli. Bence onlar da çok anlamıyorlar o yüzden net bir bilgi vermiyorlar. Ehliyet en fazla 1 ay içerisinde alınmalı bu kadar uzuyorsa sınav yeri arttırsınlar bunca insanı bekletmeye gerek yok.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı