Ehliyet sınavı kolay mı?

Sürücü kursunuz size bir tane kitap vermiştir muhtemelen orda her bölümün sonunda testler oluyor genelde onları çözün yanlışlarınızın doğrusunu öğrenin yeterli. Genel olarak kolay bir sınav.
 
Ehliyethane ve E-Sınav Türkiye uygulamalarını indirip bol bol soru çözün. Çıkmış sorular ve benzer sorular oluyor. Yanlışlarınızı da konu anlatımlarına bakarak halledebilirsiniz. Bunun dışında basit. Her gün 1-2 sınav çözseniz 1-2 yanlış anca yaparsınız. Çok da kasılacak bir şey değil yani. Okuma yazması olan herkes geçer. E-Sınav türkiye uygulamasında tc kısmına 11 tane 6 yazıp girebilirsiniz.

Bu arada amele gibi boşu boşuna kitap okumayın. Açıkçası hiçbir şey katmaz size, boşa kağıt israfı. Gözünüzü boş yere yormayın.
 
Ben sınava girmeden önce daha önce çıkmış sorulara bakmıştım sınavda bazı baktığım sorular çıkmıştı bilene kolay bir sınav.
 
O kadar kolay mı cidden? Derste dinlerken bir sürü ezber şey öğretiliyordu gözümde büyümüştü.
Ben bu bayramdan önce 1 hafta sabah uyandıktan sonra bahsettiğim uygulamalardan 1-2 test çözmüştüm. Araya bayram falan girdi ardından 2 hafta sonra sınava girip 100 aldım. Bayağı kolay yani. Aynı sorular çıkmasa bile benzerleri, yakınları çıkıyor. Asıl korkman gereken tamamen ezber gerektiren uygulama sınavı. Ben bu cumartesi gireceğim bakalım ne olacak.

son 5-10 yılın çıkmış sınavlarını çöz geçersin . sadece test çözüp 100 almıştım çünkü aynıları çıkıyordu
Hocam ne yaptınız siz de :d en fazla 1 ay geriye gitsin. Soru tipleri yenileniyor hep.
 

Geri
Yukarı