Ehliyet sınavına nasıl çalışılır?

RowIinq

Kilopat
Daha fazla  
Meslek
Fotoğrafçılık
Usta öğretici ve ehliyet cenk hoca kanallarını takip ediyordum ama usta öğretici sadece canlı yayın kesitlerini koyuyor ve soru çözüyor. Konu anlatımı ile soru çözen bir kanal mevcut mu? İlk yardım ve motor konularına bakıp biraz öğrensem yeter. Yarın saat 17:00 da sınavım var. 1 haftadır falan çalışıyorum. 2 deneme sınavı yaptım bugün ve ikisinde de geçtim ama yeterli bulmuyorum kendimi. Geçememe korkusu var.

1740164038494.png

Ehliyetcepte gibi bir uygulama vardı. Orada genelde çıkmış sorular oluyor. Ben ona çalışarak geçmiştim sınavı. Merak etme korktuğun kadar zor bir sınav değil, geçersin diye düşünüyorum. Çıkmış sorulara bak.

Geçememe korkusu olmasın hocam öncelikle. Hayatının sınavı mı geçememe korkusu olucak? ben cenk hocadan son 30 dakika oraya erken gittiğim için izlemiştim. Diğer türlü hocayla aram iyiydi ve dersi çok tatlı anlatan bir adam olduğu için de dinlemiştim. Sana şöyle söyleyeyim, çıkmış sorulara çalıştım bir ve ya iki kez ama benzeri bile çıkmamıştı bana. Soruları gördüğümde bu ne lan? dedim kendimce. Korkarsan kalırsın. Ben 74 ile kıl payı geçmiştim.

Ehliyetcepte gibi bir uygulama vardı. Orada genelde çıkmış sorular oluyor. Ben ona çalışarak geçmiştim sınavı. Merak etme korktuğun kadar zor bir sınav değil, geçersin diye düşünüyorum. Çıkmış sorulara bak.
Hocam mesele çalışmakta ya da soru çözmekte değil. Bilmediğin şey hakkında doğru ya da yanlış yapsan ne işe yarayacak? Konu anlatımlı kanal yok mu hiç?

90 Puan ile geçtim yardımlarınız için çok teşekkür ederim.

Son düzenleme:
Hocam mesele çalışmakta ya da soru çözmekte değil. Bilmediğin şey hakkında doğru ya da yanlış yapsan ne işe yarayacak? Konu anlatımlı kanal yok mu hiç?

Hayırlı olsun hocam. Şimdi önemli olan tekrardan korkmamak.

Notunuz çok güzel hocam, tebrik ederim. Darısı uygulamalı sınava.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı