Ehliyet sınavına nasıl çalışmak gerekir?

Aybars Dilsiz

Hectopat
Daha fazla  
Arkadaşlar cumartesi günü yazılı ehliyet sınavım var ve çalışmadım. Geç kaldım mı şimdi çalışsam geçebilir miyim? İlk defa gireceğim.

Son düzenleyen: Moderatör:
Arkadaşlar cumartesi günü yazılı ehliyet sınavım var ve çalışmadım. Geç kaldım mı şimdi çalışsam geçebilir miyim? İlk defa gireceğim.
Google üzerinden çıkmış soruları çözmeye başla. Bir süre sonra bütün soruların neredeyse aynı olduğunu göreceksin. Sınavda da benzer geliyor zaten. Mantıklı düşünebilen birisi kolay kolay kalmaz.

Hocam ehliyet sınav soruları Yaz Google playe geyikli resimli bı tane var onu sürekli çöz yapabileceğin başka bişey yok, bide çoğunlukla kendi bilgine ve mantığına bağlı bı sınav bu, ben canım sıkınca girip 1-2 test çözüp çıkardım arada ve 78 le Tekte geçtim.

Konu anlatımı zaman kaybı soru çöz doğrularınıda öğrenmiş oluyorsun.

Hocam ehliyet sınav soruları yaz Google Play'e geyikli resimli bir tane var onu sürekli çöz yapabileceğin başka bir şey yok, bir de çoğunlukla kendi bilgine ve mantığına bağlı bir sınav bu, ben canım sıkınca girip 1-2 test çözüp çıkardım arada ve 78 le tekte geçtim.

Aynı şekilde bende ondan çözdüm 76 ile geçtim.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı