Çözüldü Ehliyet sınavından geçildi mi?

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

murattiii

Femtopat
Daha fazla  
Merhaba arkadaşlar. Bugün direksiyon sınavım bitti. Hoca, arabayı durdurdum hayırlı olsun dedi. Ama gectim mi gecmedim mi bir kafama takıldı. Geçmiş miyimdir? Ve 2025 ehliyet harç ücretini bilen var mı?

Son düzenleyen: Moderatör:
Çözüm
Merhaba arkadaşlar. Bugün direksiyon sınavım bitti. Hoca, arabayı durdurdum hayırlı olsun dedi. Ama gectim mi gecmedim mi bir kafama takıldı. Geçmiş miyimdir? Ve 2025 ehliyet harç ücretini bilen var mı?

7.438, 60TL 2 gün önce arkadaşım yatırdı. Sınavdan geçmişsinizdir hocam :)

Çözüm

Teşekkür ederim, biraz gergindim geçtim mi geçemedim diye, sağ olasınız.

Bende geçtim aynı paranoyaklık bende yaşadım, aracı park ettim bir şey demediler hatasız da yaptım tüm her şeb.
Bende geçtim aynı paranoyaklık bende yaşadım, aracı park ettim bir şey demediler hatasız da yaptım tüm her şeyi.

Bende geçtim aynı paranoyaklık bende yaşadım, aracı park ettim bir şey demediler hatasız da yaptım tüm her şeyi.

Eğer kalsaydık bitişe kadar gelmemize izin vermezlerdi hayırlı olsun demezlerdi rahat olalım hocam, hayırlı olsun ehliyetiniz.

Teşekkür ederim, biraz gergindim geçtim mi geçemedim diye, sağ olasınız.

Eğer kalsaydık bitişe kadar gelmemize izin vermediler hayırlı olsun demezlerdi rahat olalım hocam hayırlı olsun ehliyetiniz.
Bende öyle düşünüyorum, hocalarla fotoğraf falan da çekindim. Kalmış olsak araçtan indirirlerdi en başında:D Ama 7.5k Harç çok canımı sıktı benim.

Bende öyle düşünüyorum, hocalarla fotoğraf falan da çekindim. Kalmış olsak araçtan indirirlerdi en başında:D ama 7.5k harç çok canımı sıktı benim.

Ben bana kurs 11 k demişti saçmalığa bak sonra arkadaşlara falan sordum 7.5 k olduğunu anlayınca rahatladım, e-Devlet'e düşünce rahatlama gelir vallahi.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı