Merhaba. Ehliyet sinavindan gectim fakat 5165 TL harc var. Suan odeyebilecek durumum yok. Ancak sinavi gectim. Suruse ciksam, polis cevirdiginde kimlik versem, sorun cikar mi?
Ehliyet ile kimlik farklı şeyler, sorun çıkar süremezsiniz. Ehliyet alındıktan sonra kimlik ile eşleştirilirse ancak o zaman ehliyetsiz kimlik ile gezebiliyorsunuz. Misal ben gidip birleştirmedim ve ehliyeti mecbur yanımda taşıyorum.
Merhaba. Ehliyet sinavindan gectim fakat 5165 TL harc var. Suan odeyebilecek durumum yok. Ancak sinavi gectim. Suruse ciksam, polis cevirdiginde kimlik versem, sorun cikar mi?
Ehliyet ile kimlik farklı şeyler, sorun çıkar süremezsiniz. Ehliyet alındıktan sonra kimlik ile eşleştirilirse ancak o zaman ehliyetsiz kimlik ile gezebiliyorsunuz. Misal ben gidip birleştirmedim ve ehliyeti mecbur yanımda taşıyorum.
Merhaba. Ehliyet sinavindan gectim fakat 5165 TL harc var. Şu an odeyebilecek durumum yok. Ancak sinavi gectim. Suruse ciksam, polis cevirdiginde kimlik versem, sorun cikar mi?
Nasil yok hocam. Kursun parasini odedim, A1 ehliyetim var, B ehliyet sinavini da gectim, sadece harc kaldi. A1i daha gecen yil aldim, o kart da cope gidecek. A1'i kimlige isletsem, B de gozukur mu? A1 var zaten, yaziyor. B icin ayri kart çıkartmam zorunlu mu ya?