Çözüldü Ehliyet yazılı sınavı ertelenebilir mi?

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.
Çözüm
Evet, ertelenebiliyor. MTSK'niz ile iletişime geçin dilekçe örneği göndersinler, resmiyete dökmeye yardımcı olsunlar.

"e-Sınav başvurusunda bulunup sınav randevusu alan aday, mazeretini belgelendirmek kaydıyla e-Sınav randevu tarih ve saatinden 24 (yirmi dört) saat öncesine kadar sürücü kursuna veya sınava gireceği e-Sınav merkezinin bağlı olduğu il/ilçe millî eğitim müdürlüklerine mazeretini bildiren resmi bir belgeyle birlikte yazılı olarak dilekçeyle başvurarak ileri bir tarihe erteleyebilir."

Evet, ertelenebiliyor. MTSK'niz ile iletişime geçin dilekçe örneği göndersinler, resmiyete dökmeye yardımcı olsunlar.

"e-Sınav başvurusunda bulunup sınav randevusu alan aday, mazeretini belgelendirmek kaydıyla e-Sınav randevu tarih ve saatinden 24 (yirmi dört) saat öncesine kadar sürücü kursuna veya sınava gireceği e-Sınav merkezinin bağlı olduğu il/ilçe millî eğitim müdürlüklerine mazeretini bildiren resmi bir belgeyle birlikte yazılı olarak dilekçeyle başvurarak ileri bir tarihe erteleyebilir."

Çözüm
Evet, ertelenebiliyor. Mtsk'niz ile iletişime geçin dilekçe örneği göndersinler, resmiyete dökmeye yardımcı olsunlar.

"e-sınav başvurusunda bulunup sınav randevusu alan aday, mazeretini belgelendirmek kaydıyla e-sınav randevu tarih ve saatinden 24 (yirmi dört) saat öncesine kadar sürücü kursuna veya sınava gireceği e-sınav merkezinin bağlı olduğu il/ilçe millî eğitim müdürlüklerine mazeretini bildiren resmi bir belgeyle birlikte yazılı olarak dilekçeyle başvurarak ileri bir tarihe erteleyebilir."

Hocam 25'inde olacak sınav şimdi ne yapacağım dilekçeyi il milli eğitim müdürlüğüne mi yoksa sürücü kursuna mı vereceğim henüz aramadım kursu yarın arayacağım.

Hocam 25'inde olacak sınav şimdi ne yapacağım dilekçeyi il milli eğitim müdürlüğüne mi yoksa sürücü kursuna mı vereceğim henüz aramadım kursu yarın arayacağım.
Yarın kursu arayın, yönlendirirler sizi belge ve dilekçe konusunda.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı