YaseRR Decapat Katılım 11 Ocak 2023 Mesajlar 581 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 20 Şubat 2025 #1 Merhaba 16 yaşında olmama birkaç ay kaldı ve A1 motor ehliyeti alacağım. Peki doğum günüm gelmeden 1 ay önce ehliyete yazılabilir miyim? Son düzenleyen: Moderatör: 20 Şubat 2025
Merhaba 16 yaşında olmama birkaç ay kaldı ve A1 motor ehliyeti alacağım. Peki doğum günüm gelmeden 1 ay önce ehliyete yazılabilir miyim?
Priviyet Putin Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 2 Eylül 2019 Mesajlar 1.711 Çözümler 11 20 Şubat 2025 #2 YaseRR dedi: Merhaba 16 yaşında olmama birkaç ay kaldı ve A1 motor ehliyeti alacağım. Peki doğum günüm gelmeden 1 ay önce ehliyete yazılabilir miyim? Genişletmek için tıkla... Zam gelmesin diye parasini erken odeyebilirsiniz, 16 ya girince otomatik kaydinizi yaparlar
YaseRR dedi: Merhaba 16 yaşında olmama birkaç ay kaldı ve A1 motor ehliyeti alacağım. Peki doğum günüm gelmeden 1 ay önce ehliyete yazılabilir miyim? Genişletmek için tıkla... Zam gelmesin diye parasini erken odeyebilirsiniz, 16 ya girince otomatik kaydinizi yaparlar
VykeTheGolden Hectopat Katılım 8 Ekim 2020 Mesajlar 1.466 Çözümler 1 20 Şubat 2025 #3 Başvurmak için doğum gününü beklemeniz gerek diye biliyorum.
AhmetAlii Decipat Katılım 28 Ocak 2024 Mesajlar 1.977 Çözümler 5 20 Şubat 2025 #4 Priviyet Putin dedi: Zam gelmesin diye parasini erken odeyebilirsiniz, 16 ya girince otomatik kaydinizi yaparlar. Genişletmek için tıkla... Sene ortası zam gelmez hocam. Yani acele etmesi için bir neden yok gibi.
Priviyet Putin dedi: Zam gelmesin diye parasini erken odeyebilirsiniz, 16 ya girince otomatik kaydinizi yaparlar. Genişletmek için tıkla... Sene ortası zam gelmez hocam. Yani acele etmesi için bir neden yok gibi.
Vınnnn Hectopat Katılım 3 Aralık 2023 Mesajlar 4.995 Çözümler 87 20 Şubat 2025 #5 125 CC'ye kadar tüm motorları.
YaseRR Decapat Katılım 11 Ocak 2023 Mesajlar 581 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 20 Şubat 2025 #6 125 CC motosiklet.
Priviyet Putin Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 2 Eylül 2019 Mesajlar 1.711 Çözümler 11 20 Şubat 2025 #7 AhmetAlii dedi: Sene ortası zam gelmez hocam. Yani acele etmesi için bir neden yok gibi. Genişletmek için tıkla... Vallahi hiç belli olmaz orasi Turkiyedeyiz
AhmetAlii dedi: Sene ortası zam gelmez hocam. Yani acele etmesi için bir neden yok gibi. Genişletmek için tıkla... Vallahi hiç belli olmaz orasi Turkiyedeyiz
YaseRR Decapat Katılım 11 Ocak 2023 Mesajlar 581 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 20 Şubat 2025 #8 AhmetAlii dedi: Sene ortası zam gelmez hocam. Yani acele etmesi için bir neden yok gibi. Genişletmek için tıkla... Ben sadece erken kayıt yaptırabilir miyim diye soruyorum. Brian6664 dedi: 2 sene daha bekleyip normal ehilyet alırım boşa masraf gibime geldi. Genişletmek için tıkla... Dostum senin için öyle olabilir benim için öyle değil ben sadece erken kayıt yaptırabilir miyim diye sordum.
AhmetAlii dedi: Sene ortası zam gelmez hocam. Yani acele etmesi için bir neden yok gibi. Genişletmek için tıkla... Ben sadece erken kayıt yaptırabilir miyim diye soruyorum. Brian6664 dedi: 2 sene daha bekleyip normal ehilyet alırım boşa masraf gibime geldi. Genişletmek için tıkla... Dostum senin için öyle olabilir benim için öyle değil ben sadece erken kayıt yaptırabilir miyim diye sordum.
Priviyet Putin Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 2 Eylül 2019 Mesajlar 1.711 Çözümler 11 20 Şubat 2025 #9 YaseRR dedi: Ben sadece erken kayıt yaptırabilir miyim diye soruyorum. Genişletmek için tıkla... 15 yasindayken kaydini yapmazlar zaten, zam gelir diye erken davranmak istersen gider konusursun parasini verirsin simdiden, 16 yasina girdiginde de kaydini yaparlar
YaseRR dedi: Ben sadece erken kayıt yaptırabilir miyim diye soruyorum. Genişletmek için tıkla... 15 yasindayken kaydini yapmazlar zaten, zam gelir diye erken davranmak istersen gider konusursun parasini verirsin simdiden, 16 yasina girdiginde de kaydini yaparlar
B Brian6664 Yoctopat Katılım 20 Şubat 2025 Mesajlar 8 20 Şubat 2025 #10 Priviyet Putin dedi: 15 yasindayken kaydini yapmazlar zaten, zam gelir diye erken davranmak istersen gider konusursun parasini verirsin simdiden, 16 yasina girdiginde de kaydini yaparlar Genişletmek için tıkla... Eğer zam gelecekse bunu yapacaklarını sanmıyorum adam fazla para kazanmak yerine neden erkenden para alıp zararına iş yapsın tabii tanıdık dışında şahsen ben yapmazdım
Priviyet Putin dedi: 15 yasindayken kaydini yapmazlar zaten, zam gelir diye erken davranmak istersen gider konusursun parasini verirsin simdiden, 16 yasina girdiginde de kaydini yaparlar Genişletmek için tıkla... Eğer zam gelecekse bunu yapacaklarını sanmıyorum adam fazla para kazanmak yerine neden erkenden para alıp zararına iş yapsın tabii tanıdık dışında şahsen ben yapmazdım