Ehliyete 1 ay önceden yazılabilinir mi?

Ben sadece erken kayıt yaptırabilir miyim diye soruyorum.

Ben arkadaşa cevap vermiştim. Yıl ortasında zam yapmazlar.
Yaşadığın şehre ve aldığın yere göre değişir. Ama yasal olarak veremezler. Tam yaşını doldurduğun zaman yazılabilirsin. Gidip konuşman lazım net bir söylenemez.

Eğer zam gelecekse bunu yapacaklarını sanmıyorum adam fazla para kazanmak yerine neden erkenden para alıp zararına iş yapsın tabii tanıdık dışında şahsen ben yapmazdım

Sermaye? Halihazırda egitim verdigi arabalarin benzin parasini yoktan mi var edecekler. Ben araba ehliyeti icin 2 ay onceden parasini verip kaydoldum

Sermaye? Halihazırda egitim verdigi arabalarin benzin parasini yoktan mi var edecekler. Ben araba ehliyeti icin 2 ay onceden parasini verip kaydoldum

Kanka şimdi yılın ortasında %50 zam gelse atıyorum 50kdan 100K olsa sen iş yeri sahibi olsan erkenden kayıt alır mısın ben almam şahsen öyle bir yer açıyorsam devam ettirecek param vardır beli ki erken kayıt kampanyası yaparsın zam gelmeden önce vb vb. erken kayıt dedisem 15 yaş için yani ehliyete yaşı yetmiyen birisi için almam ehliyete yaşı yeten birisi 10 sene önceden ödesin

Kanka şimdi yılın ortasında %50 zam gelse atıyorum 50kdan 100K olsa sen iş yeri sahibi olsan erkenden kayıt alır mısın ben almam şahsen öyle bir yer açıyorsam devam ettirecek param vardır beli ki erken kayıt kampanyası yaparsın zam gelmeden önce vb vb.

E hocam dedigime geliyor iste :D? Erken kayit ya hani adi ustunde onceden indirimli veriyorsun parayi.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı