Merhaba, ehliyetim stajyer A1 ehliyeti 17 yaşındayım ve 1 kasktan 1 aynadan 1 de levhaya uymamadan ceza yedim ve 45 puan etti. Kaldı bana 25 puan. Ve benim bu kalan 25 puanı aralığa kadar harcamamam lazım. Zaten Mart'ta A2 veya B ehliyeti alacağım. Sizce bu 25 puanı nasıl dayandırabilirim? Siz hiç 6 ay gibi bir süre düşük puan ceza yemeden durabildiniz mi?
Ehliyetim 6 yıllık, 1 kere ceza yedim o da kafamdaki kaskı artçıma takıp 100 metre ilerlediğim için. Araç ile henüz cezam yok. Sen uyduktan sonra neden ceza yiyesin?
Taktik istemişin herhâlde, aldığın cezalarda büyük şeyler değil çevirmede vs. denk geldiğinde polise durumu anlatıcan yapacak(muhtemelen çoğu bırakır yoluna gidersin) bir şey yok motorda plakaya geliyor mu bilmiyorum orasını. Eğer ben dikkat edemem diyorsan katlanır plaka alacaksın öyle gezeceksin.
Merhaba, ehliyetim stajyer A1 ehliyeti 17 yaşındayım ve 1 kasktan 1 aynadan 1 de levhaya uymamadan ceza yedim ve 45 puan etti. Kaldı bana 25 puan. Ve benim bu kalan 25 puanı aralığa kadar harcamamam lazım. Zaten Mart'ta A2 veya b ehliyeti alacağım. Sizce bu 25 puanı nasıl dayandırabilirim? Siz hiç 6 ay gibi bir süre düşük puan ceza yemeden durabildiniz mi?
Yeni ehliyet aldıktan sonra aynı şeyleri yaparsan yine ceza yiceksin. Napıcaksıj sürekli sınava mı giriceksin? Ekipmanlarını tak, kurallara uy yeterli.
Trafikte sağlıklı bir şekilde motor kullanmak yoğun dikkat ve özveri ister. Yazdıklarından yola çıkarsak dikkatsiz ve özverisiz bir sürücüsün. Uzun zamandır motor kullanıyorum yaşadığım bölgede birden fazla gencin sakat kaldığına ve öldüğüne şahit oldum. Ehliyetini kaptırmaktan korkma ölmekten hatta sakat kalmaktan kork.
Merhaba, ehliyetim stajyer A1 ehliyeti 17 yaşındayım ve 1 kasktan 1 aynadan 1 de levhaya uymamadan ceza yedim ve 45 puan etti. Kaldı bana 25 puan. Ve benim bu kalan 25 puanı aralığa kadar harcamamam lazım. Zaten Mart'ta A2 veya b ehliyeti alacağım. Sizce bu 25 puanı nasıl dayandırabilirim? Siz hiç 6 ay gibi bir süre düşük puan ceza yemeden durabildiniz mi?