Ehliyetin gitmesine 25 puan kaldı

SeeAndLive

Hectopat
Daha fazla  
Merhaba, ehliyetim stajyer A1 ehliyeti 17 yaşındayım ve 1 kasktan 1 aynadan 1 de levhaya uymamadan ceza yedim ve 45 puan etti. Kaldı bana 25 puan. Ve benim bu kalan 25 puanı aralığa kadar harcamamam lazım. Zaten Mart'ta A2 veya B ehliyeti alacağım. Sizce bu 25 puanı nasıl dayandırabilirim? Siz hiç 6 ay gibi bir süre düşük puan ceza yemeden durabildiniz mi?

Kurallara uy, düzgün sür zaten bir şey olmaz. Çözüm çok basit.

Taktik istemişin herhâlde, aldığın cezalarda büyük şeyler değil çevirmede vs. denk geldiğinde polise durumu anlatıcan yapacak(muhtemelen çoğu bırakır yoluna gidersin) bir şey yok motorda plakaya geliyor mu bilmiyorum orasını. Eğer ben dikkat edemem diyorsan katlanır plaka alacaksın öyle gezeceksin.

Merhaba, ehliyetim stajyer A1 ehliyeti 17 yaşındayım ve 1 kasktan 1 aynadan 1 de levhaya uymamadan ceza yedim ve 45 puan etti. Kaldı bana 25 puan. Ve benim bu kalan 25 puanı aralığa kadar harcamamam lazım. Zaten Mart'ta A2 veya b ehliyeti alacağım. Sizce bu 25 puanı nasıl dayandırabilirim? Siz hiç 6 ay gibi bir süre düşük puan ceza yemeden durabildiniz mi?

1.5 yıldır motor ehliyetim yeni evet ama hiç ceza yemedim kurala uymazsan gider başka çözüm yok.

Trafikte sağlıklı bir şekilde motor kullanmak yoğun dikkat ve özveri ister. Yazdıklarından yola çıkarsak dikkatsiz ve özverisiz bir sürücüsün. Uzun zamandır motor kullanıyorum yaşadığım bölgede birden fazla gencin sakat kaldığına ve öldüğüne şahit oldum. Ehliyetini kaptırmaktan korkma ölmekten hatta sakat kalmaktan kork.

Merhaba, ehliyetim stajyer A1 ehliyeti 17 yaşındayım ve 1 kasktan 1 aynadan 1 de levhaya uymamadan ceza yedim ve 45 puan etti. Kaldı bana 25 puan. Ve benim bu kalan 25 puanı aralığa kadar harcamamam lazım. Zaten Mart'ta A2 veya b ehliyeti alacağım. Sizce bu 25 puanı nasıl dayandırabilirim? Siz hiç 6 ay gibi bir süre düşük puan ceza yemeden durabildiniz mi?

Kaskını, aynanı tak ve kurallara uy zor değil. Ekipmanı cezadan korktuğundan değil arkanda bırakacağın insanlardan ve sakat kalmaktan korkarak tak.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı