- Makaleler
- 1
Köye ev yapacağız ama şehre 5-6km mesafede. Sağlık sorunum nedeniyle ehliyet alamıyorum. Ehliyetsiz olarak kullanabileceğim en iyi araç nedir?
Ehliyetsiz istiyor arkadaşımız. Elektrikli ya da benzinli scooter süre bilir. Jawa tarzı üç tekerlikli motorlarda ola bilir. 50cc geçmeyecek şartla.Nasıl bir sağlık sorununuz var? Bisiklet olmaz mı?
Köy yolları için saçma sapan scooterları düşünmeyin, üzer.
İçten yanmalı hiçbir araç ehliyetsiz sürülemiyor. 50cc'ye kadar "ehliyetsiz" muhabbeti, hiç ehliyetin olmadığı senaryoda geçerli değil. Kullanılan kelime yanlış orada.Benzinli scooter sürebilir.
50cc olduğu için ve köy ortamında birinin bir şey diyeceğini zannetmiyorum. Köydeki hayalim ATV sürmekİçten yanmalı hiçbir araç ehliyetsiz sürülemiyor. 50cc'ye kadar "ehliyetsiz" muhabbeti, hiç ehliyetin olmadığı senaryoda geçerli değil. Kullanılan kelime yanlış orada.
köy ortamında birinin bir şey diyeceğini zannetmiyorsan neden 50ccye kadar köy yollarında çekişi az gelir bence50cc olduğu için ve köy ortamında birinin bir şey diyeceğini zannetmiyorum. Köydeki hayalim ATV sürmek![]()
Bu mantıkla hayabusa da sürebilir. 50cc de yasal değil, hayabusa da. Köy ortamında kim ne dicek?50cc olduğu için ve köy ortamında birinin bir şey diyeceğini zannetmiyorum. Köydeki hayalim ATV sürmek![]()
2-3 KM yasallığı ne yapsın. 15 dakika bile sürmez.Bu mantıkla hayabusa da sürebilir. 50cc de yasal değil, hayabusa da. Köy ortamında kim ne dicek?
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.