Ehliyetsiz motor alınır mı?

msyCruise

Hectopat
Merhaba arkadaşlar,

İlk kez bir motor satın alacağım. Şu an ehliyetim bulunmamakta fakat motorun fiyatı artmadan alıp sonrasında ehliyet işini halletmeyi planlıyorum.

Bu nedenle ehliyetsiz motor satın alınabilir mi? Bir de bayiden alacağım ve eve kadar sürmem şu an ehliyetim olmadığı için riskli. Bayiler eve teslim ediyor mu?

Şimdiden cevaplarınız için teşekkürler.

Merhaba arkadaşlar,

İlk kez bir motor satın alacağım. Şu an ehliyetim bulunmamakta fakat motorun fiyatı artmadan alıp sonrasında ehliyet işini halletmeyi planlıyorum.

Bu nedenle ehliyetsiz motor satın alınabilir mi? Bir de bayiden alacağım ve eve kadar sürmem şu an ehliyetim olmadığı için riskli. Bayiler eve teslim ediyor mu?

Şimdiden cevaplarınız için teşekkürler.
Evet satın alabilirsin. Bazı bayiler eve teslim eder. Yada ehliyeti olan çalışanlara rica edip biraz ücret verirsen eve götüreceklerdir.

Aldıktan sonra polis çevirse sana ceza yazsa güzel olmaz dimi? Bunu göze alıyorsan alabilirsin.
Dostum aldıktan sonra ehliyetimi alacağım, o nedenle motor garajda duracak ve fiyatı artmasın diye şuan alıyorum, yoksa trafik kurallarını çiğnemek gibi bir planım bulunmamakta. Sırf bu nedenle bile bayiden alınan motorun evet getirilip getirilmediğini soruyorum.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı