tunathesir
Decapat
Daha fazla
Selam. Bizim işletmemizde bir tık eski bir masaüstü PC var kasası ekranın arkasında olanlardan. Özellikleride haliyle bayağı bir düşük. Bundan dolayı hafif bir upgrade yapalım dedik. Bizim PC'ye işletmemiz için zamanında programı kuran buradaki yerel bir yazılım şirketiyle görüştüğümde 4 GB RAM + 128 GB SSD için 2000 TL civarı bir ücret çıkardı bu da bana biraz fazla geldi. İnternetten vs baktığımda çok daha düşük maliyetlere bu parçalardan var. PC'nin özelliklerinin fotoğrafını ekleyeceğim posta. Sizden ricam bu anakarta uyumlu nasıl bir güncelleştirme yapabiliriz parça bakımından( parça isimlerini veya linkleryile beraber yardımcı olabilirseniz çok sevinirim)
Ayrıyeten kendime ait masaüstüyü ben kendim toplamıştım ama bu işletmedeki PC kasası ekrana bağlı belirttiğim gibi. Bunu ben kendim yapmak istesem herhangi büyük bir farkı veya zorluluğu olur mu sizce?
Ayrıyeten kendime ait masaüstüyü ben kendim toplamıştım ama bu işletmedeki PC kasası ekrana bağlı belirttiğim gibi. Bunu ben kendim yapmak istesem herhangi büyük bir farkı veya zorluluğu olur mu sizce?