Elektronik Einhell T.C.-CD 18/35-2li (1x1, 5 ah), akülü vidalama 1.259TL

@Eskopya0127 hocam ben urunu yaz zamani amazondan almistim, 2.5ah'lik akuyle beraber. Ben iyi kotu evde tadilat tamirat isleriyle ugrasiyorum, herhangi bir eksigini gormedim gectigimiz 4 aylik surecte.

Tugla duvara, seramige dubel atmak, ahsaba vida atmak icin gayet yeterli. Bendeki kit 45dk sarj oluyor, muhtemelen 1.5ah olan daha da hizlidir. Calisirken arada hafif yanik kokusu geliyor, komurlerden dolayi.

Bende ayrica boschun eski modelinden vardi, psr 960, bataryalar eskidigi icin lityuma geceyim istedim fiyati uygun olunca. Kiyas icin ust modelleri pek kullanmadigim icin pek bisey diyemiyorum, ancak f/p olarak beni memnun etti.

İhtiyacım olan bir şey. Çok anlamam özelliklerinden, günlük evde kullanacağım. Yeterli geliyor diye söylemişsiniz. Mobilya vidalamak için kullanacağım. Bu modeli ile arasındaki temel fark yanında ekstra başlık setinin olması mıdır? Bataryası ne gibi bir fark yaratır?

Hocam bunun torku daha yuksek, birde 2 vites. Daha zorlu islerde kolay vida atmaniza yarar diyebilirim kisaca. Guncel fiyatlari pek bilmesem de, fiyati biraz yuksek geldi. Brushless, BL kodlu olan, modellere bakmanizi tavsiye ederim. Eger daha iyi bir urune ihtiyaciniz varsa onlar komursuz oldugu icin daha uzun omurlu oluyor diye biliyorum.

Batarya performansa direk etki etmiyor tabi, uzun sureler kullanacaksaniz daha az siklikla sarj etmeniz gerekir sadece.

Surda inceleme videosu var;
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Einhell, blackdecker, stanley gibi ürünlerin temel sorunu zaman içerisinde kafalarının aşırı salma yapmaya başlamaları, özellikle matkap olarak da kullanacak var ise önermem.

Hocam dogru soyluyorsunuz ama ben alirken biraz arastirdim, bu fiyat skalasinda seceneginiz pek yok. Vida atarken mesela hafif yalpalama yapiyor goruyorum, ama eski bosh'da yapiyor. Bir ust segmente cikayim dediginizde fiyatlar 3 katina cikiyor. Kullanim amaciniz ve sikliginiz onemli. Ben yaz gecti geceli, ayda bir kere falan ihtiyacim oluyor.

Orijinal dewalt kullanıcısı olarak(darbeli vidalama ve darbeli somun sıkma, dcf845,dcf922) çakma sarı kırmızı matkapları alacağınıza bataryasını bulabileceğiniz bunu alabilirsiniz. Üst markalar günlük kullanıcı için her hafta mobilya vidalamıyorsa gereksiz. Bataryayı da küçük alabilirsiniz ki işiniz kaç saat sürebilir maksimum.

Ben meraklısı olduğum için amerikadan gelirken almışdım. Orijinal üst markalar kaliteli ama cidden kullanamıyorum bile. Kırk yılın başı 20 saniye daha hızlı vida atsam ne atmasam ne.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı