Valve Hectopat Katılım 19 Nisan 2021 Mesajlar 643 Çözümler 2 22 Mayıs 2022 #11 İkiside bende var bence ikiside değil her skin belli bir süre sonra sıkıyor , hangisi olduğunu siz karar vereceksiniz.
İkiside bende var bence ikiside değil her skin belli bir süre sonra sıkıyor , hangisi olduğunu siz karar vereceksiniz.
we1N Hectopat Katılım 23 Haziran 2021 Mesajlar 370 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 22 Mayıs 2022 #12 Keyfine oynuyorsanız ejder, oyunu kasıyorsanız yağmacı.
ozenbora99 Hectopat Katılım 17 Ekim 2021 Mesajlar 426 Daha fazla Cinsiyet Erkek 22 Mayıs 2022 #13 Aliersal1 dedi: Şu an pazarımda ve mağazamda ikisi de mevcut. Sizlerin de görüşünü almak istedim. Ben ejder almak istiyorum kullananlar da yorum yaparsa iyi olur. Eksisini artısını. Teşekkürler. Genişletmek için tıkla... ejder.
Aliersal1 dedi: Şu an pazarımda ve mağazamda ikisi de mevcut. Sizlerin de görüşünü almak istedim. Ben ejder almak istiyorum kullananlar da yorum yaparsa iyi olur. Eksisini artısını. Teşekkürler. Genişletmek için tıkla... ejder.
Valve Hectopat Katılım 19 Nisan 2021 Mesajlar 643 Çözümler 2 22 Mayıs 2022 #14 Hocam birde ejder vandal normal silah değil kükrüyor beni pek sarmadı aldıktan 1,2 ay sonra sıkılırsınız diye taahmin ediyorum.
Hocam birde ejder vandal normal silah değil kükrüyor beni pek sarmadı aldıktan 1,2 ay sonra sıkılırsınız diye taahmin ediyorum.