Ejder Vandal vs Yağmacı Vandal

Bence ejder al. Yağmacı artık çok klasikleşti.

Ben ejderi daha çok seviyorum. Yağmacı da güzel fakat ejder daha fazla adam vurduruyormuş gibi hissediyorum. Hocam bence 300VP daha alıp ikisini de alın. İkisi de oynanır.

Ben ejderi daha çok seviyorum. Yağmacı da güzel fakat ejder daha fazla adam vurduruyormuş gibi hissediyorum. Hocam bence 300VP daha alıp ikisini de alın. İkisi de oynanır.

Hocam bir silaha 2 desen almak bana çok lüks geliyor maalesef helede daha deseni bile olmayan silahlar varken. 1 tane kafi.

Bence ejder al. Yağmacı artık çok klasikleşti.

Hocam kafam karışıktı kararsızdım buraya girdim daha da kararsızlaştım biri ejderin sesi sıkar diyor biri yağmacı herkeste var artık sıkar diyor bilemedim ne yapacağımı.

Asil Phantom olduğundan o işe bir daha hiç bulaşmayacağım hocam ejderinde sesi uzun vadede sıkıntı olmasa on nunara kaplama aslında ama bilemedim.

Hocam kafam karışıktı kararsızdım buraya girdim daha da kararsızlaştım biri ejderin sesi sıkar diyor biri yağmacı herkeste var artık sıkar diyor bilemedim ne yapacağımı.
Şahsen ejderin sesinin kötü olduğunu düşünmüyorum. Bence gayet güzel sesli. Skin de güzel. Diğer arkadaşların dedikleri gibi, yağmacı artık herkeste var ama ejder herkeste yok.

bence herseste yağmacı olması almana engel değil.hangisi hoşuna gidiyorsa onu al.yağmacı daha ucuz oludğu için yağmacı alıp başka desene de para kalır.

Bence herseste yağmacı olması almana engel değil. Hangisi hoşuna gidiyorsa onu al. Yağmacı daha ucuz oludğu için yağmacı alıp başka desene de para kalır.

Sanırım karar veremeyeceğim. Bu yüzden hangisi mağazaya daha önce gelirse onu satın alacağım.

Ejder, yağmacı, asil gibi klasikleşmiş skinler yerine daha yeni, popüler skinleri tercih edin bence.

Ben rgx ve gaianın üstüne tanımam ikisinin de hissiyatı çok iyi. Yağmacı herkeste olduğu için yerden bile toplarsınız.

Bence yağmacı hocam yineden VP sizin bir şey diyemem ama yağmacıdaki asil duruşu görmeniz gerekiyor olduğundan söyledim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…