Ejder Vandal vs Yağmacı Vandal

Ejder, yağmacı, asil gibi klasikleşmiş skinler yerine daha yeni, popüler skinleri tercih edin bence.

Klasik olsun güzel olsun. Ancak populer skin derken öneriniz var mıdır hocam?

Ejder Vandal efsanedir bence önceden ısınamadım sonradan alıştım çok güzel hissiyatı var ejder Phantom olursa onu da alirim 🥺🥺

Ejderin sesi çok harıl hurul olduğundan 2-3 maç sonra yerden default aratır diyorlar ondan dolayı çekiniyorum biraz.

Ben rgx ve gaianın üstüne tanımam ikisinin de hissiyatı çok iyi. Yağmacı herkeste olduğu için yerden bile toplarsınız.

Hocam gaiayı bir türlü sevemedim ancak rgx güzel bir desen fakat bıçak olarak da rgx e sahip olduğumdan bir kaplamanın birden fazla silahta olmasının sonucu sesinin artık sıkacağı fikrindeyim. Ve evet yağmacı artık 10 kişiden 1'inde var bu yuzden çok bir esprisi olmiyacaktır ancak iyi hissettiricekse oynarken isterse herkeste olsun.

Bence yağmacı hocam yineden VP sizin bir şey diyemem ama yağmacıdaki asil duruşu görmeniz gerekiyor olduğundan söyledim.

Evet hocam tek sıkıntısı herkesin dediği gibi klasikleşmiş olması aslında ejderin sesi çok harıl hurul olmasa ejder alırdımda sesi bir zaman sonra çok sıkacağından yağmacıya yöneliyorum fakat mağzaya ilk ejder gelirse beklememek içinde alabilirim bilemiyorum.

Son düzenleme:

Ejderin sesi çok harıl hurul olduğundan 2-3 maç sonra yerden default aratır diyorlar ondan dolayı çekiniyorum biraz.

Hocam gaiayı bir türlü sevemedim ancak rgx güzel bir desen fakat bıçak olarak da rgx e sahip olduğumdan bir kaplamanın birden fazla silahta olmasının sonucu sesinin artık sıkacağı fikrindeyim. Ve evet yağmacı artık 10 kişiden 1'inde var bu yuzden çok bir esprisi olmiyacaktır ancak iyi hissettiricekse oynarken isterse herkeste olsun.

Evet hocam tek sıkıntısı herkesin dediği gibi klasikleşmiş olması aslında ejderin sesi çok harıl hurul olmasa ejder alırdımda sesi bir zaman sonra çok sıkacağından yağmacıya yöneliyorum fakat mağzaya ilk ejder gelirse beklememek içinde alabilirim bilemiyorum.

Anladım hocam.

Rgx vandal alın hocam. Ses sıkmasın diyorsunuz ama bıçakta mermi sesi yok sonuçta. :D Bende de rgx bıçak ve rgx vandal var güzel uyum sağlıyor.

Hocam bir silaha 2 desen almak bana çok lüks geliyor maalesef helede daha deseni bile olmayan silahlar varken. 1 tane kafi.

Hocam kafam karışıktı kararsızdım buraya girdim daha da kararsızlaştım biri ejderin sesi sıkar diyor biri yağmacı herkeste var artık sıkar diyor bilemedim ne yapacağımı.

Asil Phantom olduğundan o işe bir daha hiç bulaşmayacağım hocam ejderinde sesi uzun vadede sıkıntı olmasa on nunara kaplama aslında ama bilemedim.

Yağmacı al o zaman tek çare o ama yağmacı da artık belediye skini oldu herkeste var.

Rgx vandal alın hocam. Ses sıkmasın diyorsunuz ama bıçakta mermi sesi yok sonuçta. :D bende de rgx bıçak ve rgx vandal var güzel uyum sağlıyor.

Hocam haklısınız ben aslında aynı seriden birden fazla desen almak istemiyordum ancak bu set uyumu işide bayağı yattı kafama.

Yağmacı al o zaman tek çare o ama yağmacı da artık belediye skini oldu herkeste var.
Haklısınız hocam.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı