Ek depolama birimi önerisi

Bütçe
550

hakanyargici

Femtopat
Katılım
15 Aralık 2022
Mesajlar
13
Çözümler
1
Daha fazla  
Cinsiyet
Erkek
Merhaba, başlıkta belirtiğim gibi ek depolama birimine ihtiyaç duyuyorum. Bu konu da uzun süredir araştırma yapsam da hiçbir şekilde ne almam gerektiğine karar veremedim. Şu an elimde Kioxia 3.2gen 64 GB'lık bellek ve 3 adet Kingston marka 16 GB'lık bellek bulunuyor. Bu arkadaşların hiçbiri okuma/yazma değeri olarak istediğimi veremiyor, günümüz standartlarının çok altında kalıyor.

Alınacak olan depolama birimi M.2 çipli MacBook Air'de kullanılacak. Harici olarak Baseus'un 7in1 modeline sahip olduğum için SD kart ve USB-a bellekleri bağlayarak kullanabiliyorum. Bunu göz ardı edersek bilgisayarın üzerinde bir adet Type-C portu kalıyor bağlayabileceğim. Depolama biriminin için de 2 ya da 3 ay süre ile temizleyeceğim görseller kalacak. Bunun için maksimum 128 GB'lık port yeterli olacaktır diye düşünüyorum. Bu iş için üst limitim 500TL. Şimdiden öneri ve yardımlarınız için teşekkürler.
 

 
Boş NVMe kutusu alıp PCI 4.0'lı üst segment NVMe ile yüksek hızlarda kullanabilirsin. Ancak kutunun hız kapasitesine bakman lazım yoksa istediğin hızı alamazsın. En son gördüğümde 40 Gbps olanı vardı. Diğerleri iş görmez.
 

Yeni konular

Geri
Yukarı