Ek HDD içindeki verileri koruyarak format atma

canturdiyot

Centipat
Selamlar değerli hocalarım. Ben kendimi bildim bileli XP ve 7 kullanmış biriyim ve artık eksik DLL olaylarından gına gelince Windows 10'a geçmeye karar verdim. Fakat YouTube diyarlarına baktığımda sadece FreeDOS cihazlara Windows 10 kurma videolarına rastladım. Ben gerekli dosyalarımı D klasörüne aktardım ve D klasörü dışında her şey silinebilir. Önemli değil. Lakin kurulum aşamasında yanlış bir şey yaparsam diye çok korkuyorum. Size sorum şu, D klasörümün silinmemesi için hangi talimatları uygulamalıyım? Saygılar, teşekkürler.

Son düzenleyen: Moderatör:
D diskinizin boyutuna bakın. Biçimlendirme yerinde anlayacaksınızdır. Formatın diğer aşamaları için de rehber konuya göz atabilirsiniz.

@Furkan1461 Yükseltme önerdiğimiz bir yöntem değil. Çoğu sistemde performans kaybı yaşatmaktadır. İdeal olanı temiz, sıfır bir kurulum yapmaktır.

@261538 hocam mobil cihazdan yazıyorum, özel seçeneğini seçip ardından HDD'deki D dosyasını silmeme gibi bir şansımız var yani öyle mi çünkü şu an o ekrandayım ve yardımınıza ihtiyacım var teşekkürler şimdiden.

Genelde C(Windows'un olduğu yer) sürücü 0(bölüm 1-2) diye geçer ama bazı sistemlerde ilk kurulumdan kaynaklı başka olabilir. Doğru seçim için, boyutuyla alakalı karar vermeniz gerekiyor. D diskinizi biliyorsanız kalan her şeyi silip yeni bir bölüm oluşturup kuruluma devam edin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…