Ek Kart Limit Açılımı

onnrcnn

Hectopat
Daha fazla  
Arkadaşım benim için AkbanK'den ek kredi kartı çıkarttı ama bu ek kredi kartının ödemesini nasıl yapacağımızı tam olarak anlayamadık. ATM'den veya Akbank Mobil üzerinden ödeme yapmak istediğimiz durumda yatırılan tutar ana kredi kartına yatırılıyor ve bu durumda da Ek Kredi kartının kullanılabilir limiti açılmıyor. Bu konuda nasıl bir yol izlememiz gerekir?

Ek kredi kartı, asıl kart hamilinin talebi doğrultusunda, limiti asıl kart hamiline tanınan limiti geçmemek ve bu limitten karşılanmak üzere, belirli bir tutar veya oranda, 15 yaşını dolduran kimselere nakit çekimi ve harcamalarında kullanılmak üzere tahsis edilen kredi kartıdır.

Yani anakarta ödeme yapılmalı bildiğim kadarıyla.

Ek kredi kartı, asıl kart hamilinin talebi doğrultusunda, limiti asıl kart hamiline tanınan limiti geçmemek ve bu limitten karşılanmak üzere, belirli bir tutar veya oranda, 15 yaşını dolduran kimselere nakit çekimi ve harcamalarında kullanılmak üzere tahsis edilen kredi kartıdır.

Yani anakarta ödeme yapılmalı bildiğim kadarıyla.

Zaten bizim yaptığımız ödemelerin hepsi ana kredi kartına gidiyor lakin ek olan kredi kartının kullanılabilir bakiyesi açılmıyor. Bu kullanılabilir bakiyenin nasıl tekrar açılabileceğini öğrenmek istiyorum.

Müşteri hizmetleri ile bir görüşün bence asıl kart sahibi durumu anlatsın.

Görüştük zaten fakat müşteri hizmetlerindeki hanınefendilerin de konu ile alakalı pek bir bilgisi olduğunu sanmıyorum ödeyin de nasıl öderseniz ödeyin şeklinde konuşup geçiştirmeye çalışıyorlar. Ben de kullanan veya konu hakkında bilgi sahibi olanlardan bilgi alabilmek adına konuyu açtım.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı