HS80 Max Alınır mı ?

Bende beyazı almayı düşünüyorum aslında siyah ilk tercihim fakat siyahı daha pahalı. Aklımda sararma konusu vardı acaba sorun olur mu diye.
Sararma olmadı bende sigara kullanmıyorum ancak sigaralı ortamda nasıl olur bilemem.

Sararma olmadı bende sigara kullanmıyorum ancak sigaralı ortamda nasıl olur bilemem.
Sigaralı bir ortamda kullanmayacağım sanırım sorun olmaz.

Hocam bu arada belirtmek isterim eğer Delta 2'den memnun kalmadıysanız HS80 Max'tan da memnun kalmayacaksınız muhtemelen. Çünkü Delta 2 üst segment iken HS80 Max orta segment bir kulaklık. Yani Delta 2'den memnun kalmadıysanız daha da üst bir şeye geçmelisiniz. Audexe maxvell veya Nova Pro olabilir bütçe elveriyorsa.
Delta 2’den ses kalitesi olarak memnun kalmıştım diğer konularda biraz üzdü beni, önceki kulaklığımda 40’larda kullandığım sesi Delta 2’de 70-80 civarında anca alıyordum ve mikrofonu da daha kötüydü. Kafama da biraz büyük geldi gibi hissettim.

Siparişi geçtiniz mi? :D @hypxness
Henüz geçmedim biraz daha düşünme aşamasındayım, 1-2 video izleyip karar vereceğim. Bir de keyfi olmasa da mecburen son zamanlarda Amazon'dan çok şey iade ettim bu kulaklığı da iade etmek istersem biraz suistimal etmiş gibi olacağım.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı