Ek monitör tavsiyesi

GamiX

Kilopat
Yer
İtalya
Daha fazla  
Öncelikle herkese merhaba. İkinci bir monitör almak istiyorum. Mevcut monitörüm oldukça büyük ve masada fazla yer kapladığı için (27 inç şu an kullandığım) daha küçük bir model arıyorum. Yenileme hızı veya tepki süresi önemli değil. Monitörü yalnızca Discord, Spotify gibi uygulamalar veya ders çalışırken kullanacağım; hatta belki sırf daha az yer kaplasın diye monitörü dik konumda da kullanabilirim. Bütçem en fazla 120-130 euro (6000-6500 TL'ye denk geliyor sanırsam). Ne önerirsiniz?

Yerinizde olsam iki monitör içinde bir monitör standı alırdım. Hem mevcut monitörünüzün masada kapladığı yerden kurtulursunuz hem de işlevsellik olarak mantıklı olur.

Bu ikisi bütçenize tam yetiyor. Normalde AOC modelinde pivot olmadığından dik konumlandıramıyorsunuz. Monitör standı sayesinde bu sorunda ortadan kalkacak.

Öneri için teşekkürler, şu anda Philips 27M1C5200W/00 kullanıyorum ve kendi standı falan var. Ek bir stand alırsam bu monitörü sorunsuz şekilde yeni standa takabilir miyim? Stand konusuna çok hâkim değilim de.

Öneri için teşekkürler, şu anda Philips 27M1C5200W/00 kullanıyorum ve kendi standı falan var. Ek bir stant alırsam bu monitörü sorunsuz şekilde yeni standa takabilir miyim? Stant konusuna çok hâkim değilim de.
Takabilirsiniz. Şu an kullandığınız monitörde de pivot özelliği yok. Standla birlikte o monitörü de istediğiniz konumda kullanabilirsiniz.

Takabilirsiniz. Şu an kullandığınız monitörde de pivot özelliği yok. Standla birlikte o monitörü de istediğiniz konumda kullanabilirsiniz.
Anladım, teşekkürler. Son olarak bilgisayar dizüstü olduğu için yalnızca tek bir HDMI portu var. Nasıl bir HDMI splitter önerirsiniz bu setup için? Çünkü gördüğüm kadarıyla onun da farklı işlevler için farklı türleri var.

Son düzenleme:
Anladım, teşekkürler. Son olarak bilgisayar dizüstü olduğu için yalnızca tek bir HDMI portu var. Nasıl bir HDMI splitter önerirsiniz bu setup için? Çünkü gördüğüm kadarıyla onun da farklı işlevler için farklı türleri var.

Bu işinizi görecektir diye düşünüyorum.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı