Ek RAM mi soğutucu mu alınmalı?

shr0ud

Centipat
Daha fazla  
Şu anki işlemcim AMD R5 2600 5600 geçeceğim icin elimde şu an RAM olarak da XPG'nin RAM'leri var BIRI240 MHz -3000MHz sizce iki tane daha mı 3000'lik RAM almalıyım yoksa stok soğutucuyu mu değiştirmeliyim?

Şu anki işlemcim AMD R5 2600 5600 geçeceğim icin elimde şu an RAM olarak da XPG'nin RAM'leri var BIRI240 MHz -3000MHz sizce iki tane daha mı 3000'lik RAM almalıyım yoksa stok soğutucuyu mu değiştirmeliyim?

Hocam sıcaklığınız kaç derece? Ben RAM alırdım.

MHZ değerleri aşırı önemli değil APU sistem değilse, ki değil yani.
Soğutucu işlemci ısınıyorsa al kanka ısınmıyorsa boş masraf.
Şuanki ramin kaç gb eğer 16 veya üstü ise almana gerek yok.

Bütçe ne hocam bütçe el veriyorsa attıklarım alınır https://www.akakce.com/islemci-sogutucu/en-ucuz-id-cooling-se-224-xts-black-fiyati,72204656.html

Kanka nerede yaşıyorsun Antalya gibi sıcak bir yerde yaşıyorsan soğutucu alman daha mantıklı.

Raminiz 16 GB ise önceliği soğutucuya vermeniz daha mantıklı.
Şayet 8 GB ise böyle bir işlemci ile oynayacağınız oyunlarda yetersiz kalacaktır. Ramleri aynı ramlerden alarak veya yeni bir 2x8/2x16 vs ram kitine geçip işlemciyi undervolt veya eco mode ile kullanırsınız.
Bir de BIOS güncellemesi gerekecek büyük ihtimal. Eski işlemciyi sökmeden önce yapın yoksa 5600'ü taktıktan sonra görüntü alamazsınız.

Hocam sıcaklığınız kaç derece? Ben RAM alırdım.

Hocam şu an 2600 ile Warzone oynuyorum 60-67 arasindayim ama yan cam sökulu on kısım sökulu ve sadece sıcak havaya takviye eden pervane var aslinda güzel bir hava sirkülasyonu yapilabilir ama fazla gerek yok gibi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…