Ek RAM mi soğutucu mu alınmalı?

shr0ud

Centipat
Daha fazla  
Şu anki işlemcim AMD R5 2600 5600 geçeceğim icin elimde şu an RAM olarak da XPG'nin RAM'leri var BIRI240 MHz -3000MHz sizce iki tane daha mı 3000'lik RAM almalıyım yoksa stok soğutucuyu mu değiştirmeliyim?

Hocam şu an 2600 ile Warzone oynuyorum 60-67 arasindayim ama yan cam sökulu on kısım sökulu ve sadece sıcak havaya takviye eden pervane var aslinda güzel bir hava sirkülasyonu yapilabilir ama fazla gerek yok gibi.

Direkt RAM alın işte. Sıcaklıklarınız iyi.

Hocam şu an 2600 ile Warzone oynuyorum 60-67 arasindayim ama yan cam sökulu on kısım sökulu ve sadece sıcak havaya takviye eden pervane var aslinda güzel bir hava sirkülasyonu yapilabilir ama fazla gerek yok gibi.
Hocam intake fan kullanmanızı öneririm. Bu devirde sadece egzoz fanı ile sistem kullanmak pek mantıklı değil. Kasa hava akışı tüm sistem sağlığı için önemli.

Soğutucu bende bunu düşünüyorum da RAM destekler mi B450-A-PRO var bende.

BIOS'u yeni guncelledim XPG'nin 3000 MHz'lik 8 GB RAM'i vardi 3333 MHz kadar cikiyor bir 8 glik daha aldim ikinci el dalginligima geldi 2400.MHz'lik çıktı RAM almayi yetersiz kalir mi diye o yüzden düşünüyorum.

Son düzenleme:
Ram max 2400 mü? XMP açınca yükselmedi mi?
Eğer max 2400 MHz ise diğer 3000 MHz olanda ona uyum sağlamak için 2400 MHz çalışır.

Son düzenleme:
Max 2400

Nasıl yapabilirim hacı
Yapılacak bir şey yok hocam. Böyle kullanmanız gerek. Bu yüzden insanlar sistemlerine ekstra ram alırken mümkün olduğunca aynı rami almalarını öneriyor ya da ram özelliklerini birebir aynı olmasına dikkat etmelerini istiyoruz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…