Çözüldü Ek tercih kazananlar üniversiteye geç mi başlıyor?

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.
Makaleler
2
Ek tercihlerden bölüm kazandım ve üniversiteler açılalı 2 gün oluyor ve ek tercih için kayıtlar daha açılmadı bile. Ek tercih ile gelenler için farklı bir sınıf mı oluyor yoksa diğer sınıflar ile birlikte geç devam mı ediyoruz? Nasıl işliyor ek tercihden girenler için?

Çözüm
Bugün kayıdımı yaptım. Derslere yarın mı başlıyorum? Yoksa tüm kayıtlar bittikten sonra mı?

Edit:
1 hafta sonra derslere başlıyor. Danışman hocaya ders kayıdı yaptırdıktan hemen sonra direkt derse girebiliyoruz.
Ben ek tercihler açıklanıp kazandıktan sonra üniversiteye gidip kayıt yaptırdım ve direkt derslere geçtim.
E-Kayıt 25-30 Eylül tarih aralığında,normal kayıtlar ise 26-30 Eylül tarih aralığında yapılıyor. Bazı okullar 3 Ekim'de açılıyor. Girdiğiniz okulun programını bulup bakmanızı tavsiye ederim. Hangi okul ve hangi bölüm bu arada?

E-kayıt 25-30 Eylül tarih aralığında, normal kayıtlar ise 26-30 Eylül tarih aralığında yapılıyor. Bazı okullar 3 Ekim'de açılıyor. Girdiğiniz okulun programını bulup bakmanızı tavsiye ederim. Hangi okul ve hangi bölüm bu arada?

Cumhuriyet Üniversitesi. İstatistik ve Bilgisayar Bilimleri bölümü.
Bir de kayıt olurken para veriyor muyuz? Bugün birisi babamı aramış. Kaydolmak için ve ayrıyeten üniversite kartı çıkarmak için 630 TL para istemişler.

Cumhuriyet Üniversitesi. İstatistik ve Bilgisayar Bilimleri bölümü.
Bir de kayıt olurken para veriyor muyuz? Bugün birisi babamı aramış. Kaydolmak için ve ayrıyeten üniversite kartı çıkarmak için 630 TL para istemişler.
Tebrik ederim. O ücretler konusunda pek emin değilim fakat bu noktada ben olsam okulun öğrenci işlerini arardım. Galiba devlet okullarında ufak bir ücret ödemek gerekiyor. Ben de ek kontenjan ile yerleştim daha kimse aramadı. Okula kayıt yaptırırken zaten o ücret hakkında size bilgi verirler.

Bugün kayıdımı yaptım. Derslere yarın mı başlıyorum? Yoksa tüm kayıtlar bittikten sonra mı?

Edit:
1 hafta sonra derslere başlıyor. Danışman hocaya ders kayıdı yaptırdıktan hemen sonra direkt derse girebiliyoruz.
Ben ek tercihler açıklanıp kazandıktan sonra üniversiteye gidip kayıt yaptırdım ve direkt derslere geçtim.

Son düzenleme:
Çözüm

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı