gambler28
Kilopat
Daha fazla
Ürün 0 TL vergisi 12 TL.![]()
Arkadaşlar ben bu ürünü yeni kullanıcı olduğumdan dolayı bu fiyatı ödeyerek aldım fakat sizlere bir sorum olacak. Ben buna göründüğü üzere bir vergi ödedim kapıda bir daha vergi öder miyim? Teşekkürler şimdiden.
Yanlış bilgi vermeyin lütfen.Nereden aldın bir fikrim yok ama. Yabancı sitelerden aldıysan bildiğim kadarıyla 10-15TL vergisi daha var. Bir de ödeme.
Kes onu! şurdan rica etsem tıklar mısınız 98.86'da kaldı.Arkadaşlar ben bu ürünü yeni kullanıcı olduğumdan dolayı bu fiyatı ödeyerek aldım fakat sizlere bir sorum olacak. Ben buna göründüğü üzere bir vergi ödedim kapıda bir daha vergi öder miyim? Teşekkürler şimdiden.
Yok ödemeyeceksiniz. Aras Kargo getirecek ürününüzü. Evet vergi olması çok kötü yapacak bir şey yok. 12 TL'ye de böyle bir şey bulamazsanız bu yönden bakın bence.
Yanlış bilgi vermeyin lütfen.
Kes onu! şuradan rica etsem tıklar mısınız 98.86'da kaldı.
O Wish için geçerli. Sipariş aşamasında vergi alınır daha alınmaz. Kargoyu da aras kargo getiriyor.Yanlış bilgi verdiğim yok. Wish üzerinden aldığım bir malzeme PTT tarafından getirildi ve teslimde 15TL kadar vergi ücreti olduğunu söyledi. ve bu hep böyle gitti.
Ustam ürünü nereden aldınız.Arkadaşlar ben bu ürünü yeni kullanıcı olduğumdan dolayı bu fiyatı ödeyerek aldım fakat sizlere bir sorum olacak. Ben buna göründüğü üzere bir vergi ödedim kapıda bir daha vergi öder miyim? Teşekkürler şimdiden.
Aliexpress. Kes onu! bu kodla girin hem bana yardımcı olursunuz. Hem yeni üyelik olduğu için size bedava ürün verir. Dikkat edin bazı bölgelere sevk edilmiyor. Mobilden yapılıyor.Ustam ürünü nereden aldınız.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.