Ekg ve akciğer grafisi sonuçları kaç günde çıkıyor?

Yeniçocuk

Kilopat
Katılım
30 Kasım 2018
Mesajlar
5.554
Makaleler
2
Çözümler
13
Merhabalar arkadaşlar, dün hastalığımdan dolayı araştırma hastanesine gittim doktor benden EKG ve akciğer grafisi istedi hepsini aynı gün yaptım.
Hastanenin labsonuç ekranına girdiğim zaman onay bekliyor yazıyor. Tahmini kaç günde ben görebilirim bilginiz var mı?
 
Ben daha önce çekinmiştim bunları, çekindikten sonra hemen çıkmıştı. Genelde doktorun ekranına düşer böyle şeyler, fakat hastanenin işleyişine göre değişebilir. Geçmiş olsun.
 
Ben daha önce çekinmiştim bunları, çekindikten sonra hemen çıkmıştı. Genelde doktorun ekranına düşer böyle şeyler, fakat hastanenin işleyişine göre değişebilir.

Doktorun ekranına düştü hocam akciğer filmini pacs ile görebiliyorum ama EKG göremiyorum e-nabız'da da yok veya bulamadım. Doktor bana bir kez tedbir amaçlı kardiyoloji doktoruna gideceksin dedi çünkü hafif çarpıntı çıkmış ben de kardiyoloji doktoruna giderken ekg kağıdı ile gitmek istiyorum. Geçmiş olsun umarım sorun çıkmamıştır.
 
Hocam ben 2 kez EKG çekindim. Biri özeldeydi ve kağıdı almıştık, fakat diğeri devlet hastanesindeydi onda doktorun ekranına düşüyordu galiba. Eğer MR, Röntgen vs. gibi şeyleri almak istiyorsanız hastanenin bir birimi olması lazım. Oradan isteyerek alıyorsunuz. Örnek vereyim, ben Röntgen ve MR çekindim devlette bileğim için. Başka bir doktora gidecektim ve doktora götürmem lazım. O birimden almıştım (adını unuttum şu an). CD olarak verdiler.
Hastaneye sorarsanız onlar yardımcı olabilir.

Geçmiş olsun umarım sorun çıkmamıştır.

Teşekkürler, bir sorun çıkmadı, umarım sizinde bir sorununuz olmaz.
 
Hocam ben 2 kez ekg çekindim. Biri özeldeydi ve kağıdı almıştık, fakat diğeri devlet hastanesindeydi onda doktorun ekranına düşüyordu galiba. Eğer mr, röntgen vs. gibi şeyleri almak istiyorsanız hastanenin bir birimi olması lazım. Oradan isteyerek alıyorsunuz. Örnek vereyim, ben röntgen ve MR çekindim devlette bileğim için. Başka bir doktora gidecektim ve doktora götürmem lazım. O birimden almıştım (adını unuttum şu an). CD olarak verdiler.
Hastaneye sorarsanız onlar yardımcı olabilir.

Teşekkürler, bir sorun çıkmadı, umarım sizinde bir sorununuz olmaz.

Hocam Ekg'yi çekip yazdırıp vermedi akciğer Filmini'de vermediler ama hemen doktora gidiyormuş hem ekg hem film hastane dün çok yoğundu hocam ondan soramadım ve hastane uzak neyse perşembe günü doktor e-nabız üzerinden görür. Sağ olun hocam.
 
EKG çekildikten sonra size hemen verilen bir kağıt, E-nabız'da ve hastane sisteminde gözükmez.
Grafiler ise denildiği gibi hastane sisteminde gözükür ve doktor bilgisayarından görebilir. Bazı hastaneler çıktı olarak da size verebiliyor.
EKG çıktısını büyük ihtimal beklemeden almadan çıktınız odadan :D O yüzden unutmşsunuz kısaca. Tekrar bir acile gidip çektirebilirsiniz.
 
Ekg çekildikten sonra size hemen verilen bir kağıt, e-nabız'da ve hastane sisteminde gözükmez.
Grafiler ise denildiği gibi hastane sisteminde gözükür ve doktor bilgisayarından görebilir. Bazı hastaneler çıktı olarak da size verebiliyor.
Ekg çıktısını büyük ihtimal beklemeden almadan çıktınız odadan :D o yüzden unutmşsunuz kısaca. Tekrar bir acile gidip çektirebilirsiniz.

Yok hocam ben biraz oyalandım kağıt vermedi hatta kadın başka bir şey yok dedi araştırma hastanesinde çekildim. Belkide unuttum benden sonra çünkü başka bir kişiyi almıştı.
 
Büyük ihitmal unutuldu ya siz ya çeken doktor :) C'ünü dediğim şekilde sadece verilir. Geçmiş olsun. Ekg çok kısa süren bir test zaten hazırlanması belki biraz sürebilir birkaç dk. O yüzden gerekiyse dediğim şekilde yaptırabilirsin.

Hocam böbrek hastasıyım prof. Tedbir amaçlı akciğer grafisi tek yön p. A ve ekg istemişti akşam doktor ikisinin gördü. Ekg sonucuna göre hafif çarpıntı varmış tedbir amaçlı bir kereye mahsus git dedi. Ben de giderken doktora ekg sonucunu göstermek istiyordum ondan kafaya çok taktım Ekg'yi.
 
Geçmiş olsun GFR sonucun kaç çıkıyor ortalama? EKG kağıdını çeken doktor vermiş olabilir o zaman. O kağıt çöptedir artık dediğim şekilde çektirip gidebilirsiniz veya gittiğin kalp doktoru da isteyebilir çektirmeden de gidebilirsin.
 

Geri
Yukarı