EKG yapabilen ve kare tasarıma sahip akıllı saat önerisi

dijitalbaron

Hectopat
Merhaba hocalarım.

Bir akıllı saat/bileklik önerisi istiyorum. Şöyle ki bileklik diye belirtmemin sebebi, bazı bilekliklerin ekranlarının da kareye yakın olması.

Üründen istediklerim şunlar:

• Kare formunda ya da çok yakın bir ekran olmalı.
  • Sensörler orta şeker çalıştığı şekilde 7 gün civarı bir şarj süresi verebilmeli.
  • Aramayı meşgule atma olmalı. (mümkünse cihazla birlikte cevaplayıp konuşabilme özelliği de olmalı.)
  • Oksijen takibi, uyku takibi, nabız takibi gibi 500 liralık bilekliklerde dahi stabil çalışan özellikleri sorunsuzca olmalı.
  • Mümkünse EKG özelliği olmalı. Şart değil ama en azından bir kalp çarpıntısında kullanabilmek için gerekiyor.

3500 liralık Samsung cihazlarda bulunuyor lakin saatler yuvarlak.
7000+ liralık Apple cihazlarda da bulunuyor fakat şarjı sadece 1 gün gidiyor, gece uyurken şarja takıyoruz uykumuzu takip edemiyoruz, ha bire kapanacak diye bekliyoruz, ne anladım bu işten. Bu yüzden alıp sattım.

Son düzenleyen: Moderatör:
İstediğiniz özellikteki saatlerin çoğunun şarjı çok gitmiyor maalesef, ben de bu yüzden Samsung Galaxy Watch 5 almaktan vazgeçtim 24 saatte bir şarj etmem gerekiyorsa ne anladım o işten...

Şu anda Mi Band 7 Pro kullanıyorum istediğiniz özelliklerin hepsi var mı bilmiyorum ama bakabilirsiniz şarjı 10 gün falan gidiyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…