EKG yapabilen ve kare tasarıma sahip akıllı saat önerisi

dijitalbaron

Hectopat
Merhaba hocalarım.

Bir akıllı saat/bileklik önerisi istiyorum. Şöyle ki bileklik diye belirtmemin sebebi, bazı bilekliklerin ekranlarının da kareye yakın olması.

Üründen istediklerim şunlar:

• Kare formunda ya da çok yakın bir ekran olmalı.
  • Sensörler orta şeker çalıştığı şekilde 7 gün civarı bir şarj süresi verebilmeli.
  • Aramayı meşgule atma olmalı. (mümkünse cihazla birlikte cevaplayıp konuşabilme özelliği de olmalı.)
  • Oksijen takibi, uyku takibi, nabız takibi gibi 500 liralık bilekliklerde dahi stabil çalışan özellikleri sorunsuzca olmalı.
  • Mümkünse EKG özelliği olmalı. Şart değil ama en azından bir kalp çarpıntısında kullanabilmek için gerekiyor.

3500 liralık Samsung cihazlarda bulunuyor lakin saatler yuvarlak.
7000+ liralık Apple cihazlarda da bulunuyor fakat şarjı sadece 1 gün gidiyor, gece uyurken şarja takıyoruz uykumuzu takip edemiyoruz, ha bire kapanacak diye bekliyoruz, ne anladım bu işten. Bu yüzden alıp sattım.

Son düzenleyen: Moderatör:
İstediğiniz özellikteki saatlerin çoğunun şarjı çok gitmiyor maalesef, ben de bu yüzden Samsung Galaxy Watch 5 almaktan vazgeçtim 24 saatte bir şarj etmem gerekiyorsa ne anladım o işten...

Şu anda Mi Band 7 Pro kullanıyorum istediğiniz özelliklerin hepsi var mı bilmiyorum ama bakabilirsiniz şarjı 10 gün falan gidiyor.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı