Ekim 2010 Patch'i Ne Getiriyor ?

Blizzart

Hectopat
Katılım
19 Ekim 2010
Mesajlar
187
Dün Avrupa sunucusuna Patch gelmiş, 300 MB. Ben bilmiyorum ama çıkıp girmeye çalışan 2 arkadaş bu Patch'i indirmek durumunda kaldılar. Ben de fırsat bilip çıkmadım oyundan, eski sürüm ile devam ettim. Bu Hero-Item balansı olan patch değil, yani cadılar bayramı için gelen değil. 300 MB... Nedir acaba bu Patch ?
 
Son düzenleyen: Moderatör:
Anladığım kadarı ile, farklı diller ve ses dosyaları ekleniyormuş.

Hi all,

If you have connected to the game since maintenance was completed this morning and 18:30 UK time, then you will have noticed a 300MB patch has been applied. This is to resolve an issue that removed sound files from all languages of the game, except English.

We’re sorry for any inconvenience this may cause some of you and we’ll make certain that everyone affected will be properly compensated.
 
Son düzenleyen: Moderatör:
UK saatine göre 18:30'da yeni 300 MB'lık patch gelicek. Teknik bir sorundan dolayı tüm ses ve dil dosyaların ingilizce hariç hepsi kaldırılacak.

Bunun için sizden özür dileriz ve bunun telefisi olacaktır.

Açıklaması yapılmış.
 
Son düzenleyen: Moderatör:
Uyarı! Bu konu 14 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Geri
Yukarı