R Resul369 Decapat Katılım 3 Mayıs 2023 Mesajlar 370 Daha fazla Cinsiyet Erkek 27 Mayıs 2023 #41 kablosuz gibi gözüküyordu da ondan sordum ?
Hyuuga Neji Hectopat Katılım 13 Haziran 2022 Mesajlar 7.091 Çözümler 28 Daha fazla Cinsiyet Erkek 27 Mayıs 2023 #42 React dedi: Bunun da mı çakması varmış, vay arkadaş. Geçen kendime mousepad onerisi istediğimde bu önerilmişti bilmiyordum bak. Bilgilendirme için teşekkürler. Genişletmek için tıkla... Çakma, 400 TL aşmadığı sürece önerilebilirdi. Ama gerçekten fiyatı uçtu. 360 TL oldu bir aralar o zaman alınabilecek en iyi Pad'di. Resul369 dedi: kablosuz gibi gözüküyordu da ondan sordum ? Genişletmek için tıkla... Kablosu gözüküyor fakat saklanmış gibi. Dikkatli bakın.
React dedi: Bunun da mı çakması varmış, vay arkadaş. Geçen kendime mousepad onerisi istediğimde bu önerilmişti bilmiyordum bak. Bilgilendirme için teşekkürler. Genişletmek için tıkla... Çakma, 400 TL aşmadığı sürece önerilebilirdi. Ama gerçekten fiyatı uçtu. 360 TL oldu bir aralar o zaman alınabilecek en iyi Pad'di. Resul369 dedi: kablosuz gibi gözüküyordu da ondan sordum ? Genişletmek için tıkla... Kablosu gözüküyor fakat saklanmış gibi. Dikkatli bakın.
R Resul369 Decapat Katılım 3 Mayıs 2023 Mesajlar 370 Daha fazla Cinsiyet Erkek 27 Mayıs 2023 #43 ASUS ROG Keris RGB Kablolu Gaming Mouse| ITOPYA.COM ASUS ROG Keris RGB Kablolu Gaming Mouse en iyi fiyat ve ödeme seçenekleri ile ROG KERIS ITOPYA.COM'da seni bekliyor. www.itopya.com bu nasıl ?
ASUS ROG Keris RGB Kablolu Gaming Mouse| ITOPYA.COM ASUS ROG Keris RGB Kablolu Gaming Mouse en iyi fiyat ve ödeme seçenekleri ile ROG KERIS ITOPYA.COM'da seni bekliyor. www.itopya.com bu nasıl ?
Hyuuga Neji Hectopat Katılım 13 Haziran 2022 Mesajlar 7.091 Çözümler 28 Daha fazla Cinsiyet Erkek 27 Mayıs 2023 #44 Resul369 dedi: ASUS ROG Keris RGB Kablolu Gaming Mouse| ITOPYA.COM ASUS ROG Keris RGB Kablolu Gaming Mouse en iyi fiyat ve ödeme seçenekleri ile ROG KERIS ITOPYA.COM'da seni bekliyor. www.itopya.com bu nasıl ? Genişletmek için tıkla... Bundle'da Hem kulaklık hem de mouse geliyor. İkisinin değeri 3000 TL'yi geçiyor fakat Bundle 1500. Ayrıca oradaki Mouse bundan daha iyi.
Resul369 dedi: ASUS ROG Keris RGB Kablolu Gaming Mouse| ITOPYA.COM ASUS ROG Keris RGB Kablolu Gaming Mouse en iyi fiyat ve ödeme seçenekleri ile ROG KERIS ITOPYA.COM'da seni bekliyor. www.itopya.com bu nasıl ? Genişletmek için tıkla... Bundle'da Hem kulaklık hem de mouse geliyor. İkisinin değeri 3000 TL'yi geçiyor fakat Bundle 1500. Ayrıca oradaki Mouse bundan daha iyi.
R Resul369 Decapat Katılım 3 Mayıs 2023 Mesajlar 370 Daha fazla Cinsiyet Erkek 27 Mayıs 2023 #45 razer bundle mı ?
Hyuuga Neji Hectopat Katılım 13 Haziran 2022 Mesajlar 7.091 Çözümler 28 Daha fazla Cinsiyet Erkek 27 Mayıs 2023 #46 Resul369 dedi: razer bundle mı ? Genişletmek için tıkla... Aynen.
MisafirTerliği34 Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 3 Mayıs 2018 Mesajlar 3.761 Makaleler 1 Çözümler 13 Yer İstanbul Bayrampaşa Daha fazla Cinsiyet Erkek 27 Mayıs 2023 #47 Gerekiyorsa hepsinden kırp ama kulaklığı mutlaka wireless almaya çalış. Seni en rahat ettirecek ekipman. Öncelik kulaklık olsun.
Gerekiyorsa hepsinden kırp ama kulaklığı mutlaka wireless almaya çalış. Seni en rahat ettirecek ekipman. Öncelik kulaklık olsun.