Mouse pad çıkarırsak 4000 TL bütçem var ve genelde oyun olrak akrışık oynuyorum ama çoğunluk Valorant ve ufak da olsa RGB takıntım var bana ekipman dizer misiniz 4000 TL hepsini kullanmaya gerek yok artanı PC eklerim.
G502 hero mouse un kalitesini kullanmadan anlamak çok zor. Hayatımda kullandığım en iyi mouse.Alınabilir. Sizin setup da G502 Hero olmasa güzel aslında.
Ben yapayım.
Aynı anda benimde aklıma geldiBunu alıp Klavye olarak https://www.amazon.com.tr/Akko-Çalışırken-Değiştirilebilir-Başlıkları-Programlanabilir/dp/B0BBDXXB7Z/ref=sr_1_4?__mk_tr_TR=ÅMÅŽÕÑ&crid=A5B2N5CEUHUM&keywords=akko+tokyo&qid=1685139438&sprefix=akko+tokyo%2Caps%2C186&sr=8-4 alın.![]()
RAZER ezlgrup Bundle - Deathadder V2 -blackshark V2 X- Gigantus V2 M - Siyah RZ85-03240100-B3U1 ezlgrp 97 - Fiyatı, Yorumları
RAZER ezlgrup Bundle - Deathadder V2 -blackshark V2 X- Gigantus V2 M - Siyah RZ85-03240100-B3U1 ezlgrp 97 yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın.www.trendyol.com
Mousepad RGB zorunlu değilse Glorious Elements Ice GLRGLO-MP-ELEM-ICE X-Large Mouse Pad Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
Büyük isterseniz yine önerim var.
Size hitap edebilir fakat fiyatına göre kötü bir mouse. GPX'in daha iyi versiyonu diyebileceğimiz VGN Dragonfly var.G502 hero mouse un kalitesini kullanmadan anlamak çok zor. Hayatımda kullandığım en iyi mouse.
mousepad çıkarırsak 4000 tl bütçem var ve genelde oyun olrak akrışık oynuyorum ama çoğunluk valo ve ufak da olsa rgb takıntım var bana ekipman dizer misiniz 4000 tl hepsini kullanmaya gerek yok artanı pc eklerim
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.