TheDark57 Hectopat Katılım 30 Aralık 2020 Mesajlar 12 Daha fazla Cinsiyet Erkek 31 Aralık 2020 #1 Merhaba arkadaşlar 500 TL civarında bütçem var yeni klavye ve mousepad almak istiyorum. Önerileriniz nelerdir? Son düzenleyen: Moderatör: 31 Aralık 2020
Merhaba arkadaşlar 500 TL civarında bütçem var yeni klavye ve mousepad almak istiyorum. Önerileriniz nelerdir?
A Ahmet ERHAKAN Hectopat Zamanın Tanığı Katılım 18 Nisan 2019 Mesajlar 1.109 Çözümler 2 31 Aralık 2020 #2 TheDark57 dedi: Merhaba arkadaşlar 500 TL civarında bütçem var yeni klavye ve mousepad almak istiyorum. Önerileriniz nelerdir? Genişletmek için tıkla... Speed tutuyorsanız HyperX Fury S Speed alın. Control tutuyorsanız Steelseries QCK alın.
TheDark57 dedi: Merhaba arkadaşlar 500 TL civarında bütçem var yeni klavye ve mousepad almak istiyorum. Önerileriniz nelerdir? Genişletmek için tıkla... Speed tutuyorsanız HyperX Fury S Speed alın. Control tutuyorsanız Steelseries QCK alın.
Xevanior Megapat Katılım 31 Ekim 2020 Mesajlar 8.919 Makaleler 16 Çözümler 159 1 Ocak 2021 #3 AOC GK500 Outemu Red Switch Türkçe RGB Mekanik Gaming Klavye | ITOPYA AOC GK500 Outemu Red Switch Türkçe RGB Mekanik Gaming Klavye En iyi fiyat ve ödeme seçenekleri ile GK500 ITOPYA'da. www.itopya.com Mouse Pad - Gaming Mouse Pad Fiyatları - n11 Mouse Pad ürünleri binlerce marka ve modelleri ile n11'de. Uygun fiyatlı Mouse Pad çeşitleri ve özellikleri için hemen tıklayın. urun.n11.com Hocam attığım klavyede iyi indirim var, kaçırmayın derim.
AOC GK500 Outemu Red Switch Türkçe RGB Mekanik Gaming Klavye | ITOPYA AOC GK500 Outemu Red Switch Türkçe RGB Mekanik Gaming Klavye En iyi fiyat ve ödeme seçenekleri ile GK500 ITOPYA'da. www.itopya.com Mouse Pad - Gaming Mouse Pad Fiyatları - n11 Mouse Pad ürünleri binlerce marka ve modelleri ile n11'de. Uygun fiyatlı Mouse Pad çeşitleri ve özellikleri için hemen tıklayın. urun.n11.com Hocam attığım klavyede iyi indirim var, kaçırmayın derim.
Ahmet Özirkin Centipat Katılım 29 Aralık 2020 Mesajlar 10 Daha fazla Cinsiyet Erkek 1 Ocak 2021 #4 Hiçbir şey olmaz hocam