Ben düz arctis nova pro wireless kullanıyorum onu söyledim.Anladım yani diyorsun ki Arctis 7P nova Pro daha iyidir Arctis 7p+tan
Ama arctis nova 7'yi soruyorsanız. 7P den daha iyi olucaktır. Çünkü nova serisi yenilenmiş seri olarak geçiyor zaten.
Ben düz arctis nova pro wireless kullanıyorum onu söyledim.Anladım yani diyorsun ki Arctis 7P nova Pro daha iyidir Arctis 7p+tan
Ben düz Arctis Nova Pro Wireless kullanıyorum onu söyledim.
Ama Arctis Nova 7'yi soruyorsanız. 7Pden daha iyi olacaktır. Çünkü nova serisi yenilenmiş seri olarak geçiyor zaten.
Arada çok fiyat farkı yoksa bakılabilir hocam. 5000TL'ye buldum hepsiburada da sadece arctis 7p'yi 400 Tl fiyat farkına arctis 9 var hocam. Arctis7 plus diyorsanız da o en ucuz 5800. O fiyata da eski nesil Arctis pro alınır.Anladım ben düz Arctis 7p+ alacaktım da şimdi siz böyle deyince düşündürdü![]()
Arada çok fiyat farkı yoksa bakılabilir hocam. 5000TL'ye buldum Hepsiburada'da sadece Arctis 7P'yi 400 TL fiyat farkına Arctis 9 var hocam. Arctis7 Plus diyorsanız da o en ucuz 5800. o fiyata da eski nesil Arctis Pro alınır.
Aradaki fiyat farkına göre karar verin çok fiyat farkı yoksa 9 modellerine bakılabilir veya en azından arctis nova 7 alınabilir . Fiyat farkı çoksa direk 7p+ da fena olmaya bir kulaklık.Ben Arctis 7p+ ı 4800 TL'ye Amazon'da buldum ama nova mı alsam düz Arctis mi alsam kararsız kaldım.
o zaman şöyle söyliyim arctis 7p+ mı arctis nova 7 mi yoksa arctis 9 veya 9x mi
Aradaki fiyat farkına göre karar verin çok fiyat farkı yoksa 9 modellerine bakılabilir veya en azından Arctis Nova 7 alınabilir. Fiyat farkı çoksa direk 7p+ da fena olmaya bir kulaklık.
Eğer 1000TL verebiliyorsanız kesinlikle Arctis 9 alın. Ben can Sungur'dan görmüştüm ve Arctis Nova Pro aldım. Ses kalite farkı yok sadece daha konforlu ve daha teknolojik bir ürün. Nova Pro. Tavsiye ederim.
Arctis 9 ile Pro çok benzerler birbirine o yüzden video attım.
Ama bazı yerlerde Arctis Nova 7'nin Arctis 9'dan daha iyi olduğunu gördüm.
Bende nova7'nin Gaming performansını Arctis 9'dan daha çok beğendiğim için alacağım.
Bende nova7'nin Gaming performansını Arctis 9'dan daha çok beğendiğim için alacağım.
Bir de Bluetooth özelliği dikkatimi çekti o yüzdende alacağım.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.