Large galiba.Eliniz boyutu ve anakart modeliniz nedir?
Large galiba.Eliniz boyutu ve anakart modeliniz nedir?
Large galiba.
Bu klavyelerden alma sakın, 300 liraya güzel membran klavyeler var, mekanik alacaksan ya orta ya da yüksek segment alacaksın.
500 liraya kadar membran klavye ne önerirsiniz?
Bir de mouse tutuş şekliniz nasıl. Bu arada tam ölçülerinizi söylerseniz daha iyi olur ona göre bütçeyi fareye, kulaklığa ve klavyeye ayıracağım.
Kullanmadım bilemem lakin bu fiyattaki mekanik klavyeden hayir gelmez.Dostum membran klavye mekanik gibi basma hissi veriyor mu yani elimi hafif çekince yukarı atıyor mu tuş?
Dostum membran klavye mekanik gibi basma hissi veriyor mu yani elimi hafif çekince yukarı atıyor mu tuş?
SteelSeries Rival 3 RGB Gaming Mouse | ITOPYA dostum bu gibi olacak boyut kibar mouselerden büyüklerden sevmiyorum.
Dostum membran klavye mekanik gibi basma hissi veriyor mu yani elimi hafif çekince yukarı atıyor mu tuş?
SteelSeries Rival 3 RGB Gaming Mouse | ITOPYA dostum bu gibi olacak boyut kibar mouselerden büyüklerden sevmiyorum.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.