Ekipman yazılımları güvenilir mi?

Dostum insanlar seninle paylaşmış zaten hangi sitelerden indirmen gerektiğini, daha fazla insanın aynı siteyi paylaşmasını mı bekliyorsun?
Zaten paylaşanlardan indirdim senin yazdığına zahmet edip yazmışsın diye cevap verdim

Bu çocuk tam troll açtığı konulara baktığınız zaman anlıyorsunuz admin nasıl onaylamış bu postu onu anlamadım.
Dostum çocuk değilim suanki virüsler nasıl şeyler yapıyor bilmiyorum bilgisayar kullanmayalı 9 10 yıl oluyor benim zamanımda virüs bulaştığı zaman bilgisayarın içinden geçiyordu mavi ekran çökme sorunu vesayire bir çok problem oluyordu ondan sordum rahatsız oluyorsanız konuyu nereden sileceğimi söyleyin silerim bilgi formunda troll soru sorarak elime ne gecicek nasıl bir zihniyet bu

Zaten paylaşanlardan indirdim senin yazdığına zahmet edip yazmışsın diye cevap verdim.

Dostum çocuk değilim şu anki virüsler nasıl şeyler yapıyor bilmiyorum bilgisayar kullanmayalı 9 10 yıl oluyor benim zamanımda virüs bulaştığı zaman bilgisayarın içinden geçiyordu mavi ekran çökme sorunu vesaire birçok problem oluyordu ondan sordum rahatsız oluyorsanız konuyu nereden sileceğimi söyleyin silerim bilgi formunda troll soru sorarak elime ne gececek nasıl bir zihniyet bu.

Sakaysa komik değilse daha komik seni konsol kullanıcısı olmaya davet ediyorum. Bu konularda kendini geliştirmeye çalış 12 yaşındaki çocuk senin sorduğun soruları sormaz ve unutma ki insan hata yapa yapa öğrenir ve keşfeder. Bu konu hakkında daha fazla yorum yapmayacağım.

Sakaysa komik değilse daha komik seni konsol kullanıcısı olmaya davet ediyorum. Bu konularda kendini geliştirmeye çalış 12 yaşındaki çocuk senin sorduğun soruları sormaz ve unutma ki insan hata yapa yapa öğrenir ve keşfeder. Bu konu hakkında daha fazla yorum yapmayacağım.
Dediklerin için teşekkür ederim kanka ama bilgisayarı kullandığım alan zaten günde bir iki saat oyun için 12 yaşındaki çocuğun saatlerce bunları araştırmaya vakti var benim yok iş güç derken vakit doluyor buradada sorulara daha hızlı yanıt alıyorum diye kullanıyordum ama rahatsız ettiysem özür dilerim hesabı nasıl sileceğime baktım forumdan fikirlerin için teşekkür ederim kendim bulmaya çalışırım cevaplarımı

Ekipman yazılımları dediğin şey bilindik, güvenilir ve resmiyet içeren ekipmanlar. Haliyle bunların yazılımlarından virüs bulaşacak hali yok. sıkıntı olmaz.

Bu çocuk tam troll açtığı konulara baktığınız zaman anlıyorsunuz admin nasıl onaylamış bu postu onu anlamadım.
İnsanlar bilmiyor olabilir senin benim gibi tüm günleri bilgisayar başında geçmiyor olabilir doğaldır. Ben bilgisayar başında otura otura bir çok şey bilmiyorum mesela.

Technopat Haberler

Yeni konular

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı